- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Nevar mevsimde abla pasta her mevsim yenir deeee Acep gizli bir mesaj neyim mi var mevsim diyince aklımda deli sorularPasta mı ne alaka:)Bu mevsim uygun mu sence:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevar mevsimde abla pasta her mevsim yenir deeee Acep gizli bir mesaj neyim mi var mevsim diyince aklımda deli sorularPasta mı ne alaka:)Bu mevsim uygun mu sence:)
Çok şükür canım biraz yoruldum temizlik yaptim yarın misafirlerim var.sen nasılsınNasılsın canım
Nassin kuzu
İyiyim bal küpüm TV izliyom neler hazırlıcan misafirlere bakımNassin kuzu
Ellerine sağlık canım kolay gelsin:)Çok şükür canım biraz yoruldum temizlik yaptim yarın misafirlerim var.sen nasılsın
Kavanozda tavuk mercimek çorbası sarma havuç tarator pilav barbunya birde ağlayan kekİyiyim bal küpüm TV izliyom neler hazırlıcan misafirlere bakım
Geç olsun güç olmasın inşallah canımEllerine sağlık canım kolay gelsin:)
İyi diyelim iyi olsun biizm tayin yine belli olmadı haftaya kaldı sinirim bozuldu:/
Oo ellerine sağlık Kuzum benim afiyetle yiyinKavanozda tavuk mercimek çorbası sarma havuç tarator pilav barbunya birde ağlayan kek
Sağolasin canımOo ellerine sağlık Kuzum benim afiyetle yiyin
Nevar mevsimde abla pasta her mevsim yenir deeee Acep gizli bir mesaj neyim mi var mevsim diyince aklımda deli sorular
Sonuç mühim değil netleşsin istiyorum oda beni geriyor:)İnşaallah canım:)Geç olsun güç olmasın inşallah canım
Mevsim zeytinyağlılar mevsimiydi onu yaptık:)Nevar mevsimde abla pasta her mevsim yenir deeee Acep gizli bir mesaj neyim mi var mevsim diyince aklımda deli sorular
Sen katılacak mısın?bugün doğanlar karpuza mum dikip üflüyorlar sonra da serin serin lupletiyolar
bence de tatli pasta falan gelsin ya
Sıcak başa vurduysa napsınlar vallabugün doğanlar karpuza mum dikip üflüyorlar sonra da serin serin lupletiyolar
bence de tatli pasta falan gelsin ya
Sen katılacak mısın?
Abla bilmece gibisin valla Ağustos ne mevsimi Acep onu diyiveerMevsim zeytinyağlılar mevsimiydi onu yaptık:)
Aşkolsun canım niye ölçüsüz olsun bizde çok ciddi değiliz gayet yerinde olduistiyorum katılmak ama ben burda tekim. eşimin çalışma saatleri belirsiz. cocuk yapıştığı için cesaretim yok abla yoksa ben de denerdim yapabildiğim kategori olsa. ama sen bana bakma. espri yapayım dedim ölçüsüz oldu sanırım
Gelsin görelimAbla bilmece gibisin valla Ağustos ne mevsimi Acep onu diyiveer
Barbunyamda enfestiiiZeytinyağlıların Hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık
Oyumu kabak çiçeği dolmasına verdim annem çok yapardı gidince bahçeden toplardım pişirirdik enfes yok böyle bi lezzet off canım çekti