• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Pasta mı ne alaka:)Bu mevsim uygun mu sence:)
Nevar mevsimde abla pasta her mevsim yenir deeee Acep gizli bir mesaj neyim mi var mevsim diyince aklımda deli sorular o_O:KK48:

Çok şükür canım biraz yoruldum temizlik yaptim yarın misafirlerim var.sen nasılsın😘
Ellerine sağlık canım kolay gelsin:)
İyi diyelim iyi olsun biizm tayin yine belli olmadı haftaya kaldı sinirim bozuldu:/

Nevar mevsimde abla pasta her mevsim yenir deeee Acep gizli bir mesaj neyim mi var mevsim diyince aklımda deli sorular o_O:KK48:

bugün doğanlar karpuza mum dikip üflüyorlar sonra da serin serin lupletiyolar :D

bence de tatli pasta falan gelsin ya 🙄

bugün doğanlar karpuza mum dikip üflüyorlar sonra da serin serin lupletiyolar :KK70:

bence de tatli pasta falan gelsin ya 🙄
Sıcak başa vurduysa napsınlar valla:KK70:

Sen katılacak mısın?

istiyorum katılmak ama ben burda tekim. eşimin çalışma saatleri belirsiz. cocuk yapıştığı için cesaretim yok abla 🙄 yoksa ben de denerdim yapabildiğim kategori olsa. ama sen bana bakma. espri yapayım dedim ölçüsüz oldu sanırım 😘

istiyorum katılmak ama ben burda tekim. eşimin çalışma saatleri belirsiz. cocuk yapıştığı için cesaretim yok abla 🙄 yoksa ben de denerdim yapabildiğim kategori olsa. ama sen bana bakma. espri yapayım dedim ölçüsüz oldu sanırım 😘
Aşkolsun canım niye ölçüsüz olsun bizde çok ciddi değiliz gayet yerinde oldu:70:
Makarna,pilav,kurabiye kategorisine beklerim:)

Zeytinyağlıların Hepsi birbirinden güzel 👍🏻 ellerinize sağlık

Oyumu kabak çiçeği dolmasına verdim annem çok yapardı gidince bahçeden toplardım pişirirdik enfes yok böyle bi lezzet off canım çekti 😋😋
Barbunyamda enfestiii:63::bicak:

Back