amin Sagol ablacımRabbim şifa versin
insallah canımŞifa olsun canım iyi gelir iğne rahatlarsın biraz
Sagol kuzumGecmis olsun canim
Çayımı kaptım geldim
Kahvemi aldım geldimÇayımı kaptım geldim
Daha önce seni çok sevdiğimi söylemiş miydimdeynepnaz fasulyeler süpeeeerrr oyum sana gidiyor..
Bizim haberimiz var kendi adına konuşDaha önce seni çok sevdiğimi söylemiş miydimOyundan çok hamile olmana çok sevindim canım Gelmediğinden haberimiz bile olmadı,çok ihmal ettin bizi avatarındaki minikleri sevdiğim
Aa olurmu nevoş şahit hatta tebrik ettiler beniiiDaha önce seni çok sevdiğimi söylemiş miydimOyundan çok hamile olmana çok sevindim canım Gelmediğinden haberimiz bile olmadı,çok ihmal ettin bizi avatarındaki minikleri sevdiğim
Benim neden yokBizim haberimiz var kendi adına konuş
Ayyy 2 gr mış yaklaşık ağırlığı daAa olurmu nevoş şahit hatta tebrik ettiler beniiisen görmedin demekk. Çok sağol canım çoook teşekkür ederim 2 türlü de mutlu ettim seni❤
Bizimle ilgilenmediğin için olabilir mi:)Benim neden yok
Anaaaa 9 olmuş
Valla kızım becerikli bu da kız olursa o da becerikli olur babası kayserili çünküsüAyyy 2 gr mış yaklaşık ağırlığı da
Anası gibi olmaz inşallah büyüyünce yarışmalara katılır
Kız mı olacak acaba ,Allah mı söyletti
Kim ben mii?Töbeee(Cennet mahallesi pembe söyleyişiBizimle ilgilenmediğin için olabilir mi:)
Kim ben mii?Töbeee(Cennet mahallesi pembe söyleyişi)
Sen tabi ilgilenmiyorsun
bİR ARA GELEMEDİM SADECESen tabi ilgilenmiyorsun
Hoşgeldin o zamanbİR ARA GELEMEDİM SADECE
Mesaj yazmam yine eskiye dönmüş yine Caps locku açık bırakıyorum
Seveni çoktur canım:)Kabak çiçeği dolmasını fazla bilen yoktur sanıyordum ,meğer bileni çokmuş