Aslında dolman çok iddialı tadını bir bilseler:)Şans nasip canım:)Ben yine oyle olcak die korkmuo deilim
Oyun için tesekkur ederim canimSogan dolmasina oy verdim zor oldugunu dusundugum icin ama iki oy hakkim olsaydi borulceye verirdim bence her zaman iki oy olsun en azindan :) zor oldu haksizlik yapmis gibi hissediyorum nedense
Benimkini bekliyodun yani Nevoş öylemi
Benimde şuan aklıma o gelmişti
Ahh ahh bilseler vazgecmezler oysaki☺Aslında dolman çok iddialı tadını bir bilseler:)Şans nasip canım:)
Hatırlatmaaaabunu ramazan sofralarında çok açık gördüm
Oyy canimm teşekkür ederimİyi akşamlar canlar
Sırf oy için arada derede girdim
Bamyaya bayılırım o yüzden oyum bamyaya, herkesin eline sağlık show yapılmış resmen ,hepsine bayıldım vallahi
Aynen kuzumOyy canimm teşekkür ederimbak bir ortak noktamız daha varmış demek ki senin ile
Aynen aynı fikirdeyim:)Ahh ahh bilseler vazgecmezler oysaki☺
Gozum yukseklerde deil belli oy sayilarina ulasim yeter
ahhh özür dilerimHatırlatmaaaa
canım hastaneye gittim şimdi geldim eve iğne yedim ilaç verdi drKuzu eğer yatarsan kalkamazsın, bırakma kendini
biraz düşmüş canım 38.2gecmis olsun cnm düsmedimi atesin
Sanmıyorum abla üşüttüm ondanGeçmiş olsun diyetten mi
Rabbim şifa versincanım hastaneye gittim şimdi geldim eve iğne yedim ilaç verdi dr
biraz düşmüş canım 38.2
Sanmıyorum abla üşüttüm ondan
Teşekkür ederim canımAynen kuzumellerine sağlık
Şifa olsun canım iyi gelir iğne rahatlarsın birazcanım hastaneye gittim şimdi geldim eve iğne yedim ilaç verdi dr
biraz düşmüş canım 38.2
Gecmis olsun canimcanım hastaneye gittim şimdi geldim eve iğne yedim ilaç verdi dr
biraz düşmüş canım 38.2