- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Olur tabi ama daha önce kazandı isen olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi ama daha önce kazandı isen olmaz
Yanlış düşünüyosun benim tarifim sitede bile yok daha, ben yapacağım Allah nasip ederse
Çok şık canımEki Görüntüle 2284341 sunnete böyle bişey düşünüyorum kapı önü mevlüt için iyi mi sizce genelde baktıklarım bunun gibi ve açık renk
İnşallah uğurlu olsun canım bol bol oyları olsun tamam ben sizi tutuyorum yani kardeşiniHemen bir okuyup üfle canım bizi abla kardeş sen iyi biliyormuşsun bu işleri
Anam kukrim benide çıkar aradan hohla bize hohlaOlur tabi ama daha önce kazandı isen olmaz
Ayy sende olmadın dimi evvab inşallah sanada duacı olurum sende bana dua et kuzusu dişlerim ağrımasın mümkünse bir on yılAnam kukrim benide çıkar aradan hohla bize hohla
Bana da birincilik duası et kız bu seferİnşallah uğurlu olsun canım bol bol oyları olsun tamam ben sizi tutuyorum yani kardeşini
Olmadım kuzum Rabbim sağlık versin oluruz daha acelemiz yokAyy sende olmadın dimi evvab inşallah sanada duacı olurum sende bana dua et kuzusu dişlerim ağrımasın mümkünse birinin yıl
Ne yok ki evvab cim bir sürü işlem gerekiyor ve riskli yerlerde dişlerim var bugün gitcektim ama hem oğlum ateşlendi hem ben fena nezle olmusum .şimdilik erteledim.Olmadım kuzum Rabbim sağlık versin oluruz daha acelemiz yok
Dişlerinde ne var kıyamam Rabbimiz acil şifalar versin inşaAllah
cok guzelmis cnm rengide guzelEki Görüntüle 2284341 sunnete böyle bişey düşünüyorum kapı önü mevlüt için iyi mi sizce genelde baktıklarım bunun gibi ve açık renk
Kardeşine öncelik tanı bu seferBana da birincilik duası et kız bu sefer
Olmaz sırasını beklesin heleKardeşine öncelik tanı bu sefer
kukrişim aldinmi senKardeşine öncelik tanı bu sefer
cok kötü bi ebeveyinsinOlmaz sırasını beklesin hele
Alamadım kuzu aklıma birşey gelmiyor gelen varsa bana yardımcı olsunkukrişim aldinmi sen
Oğlunada çok geçmiş olsun kuzum erteleme sen git en yakın zamandaNe yok ki evvab cim bir sürü işlem gerekiyor ve riskli yerlerde dişlerim var bugün gitcektim ama hem oğlum ateşlendi hem ben fena nezle olmusum .şimdilik erteledim.
Allah razı olsun seninde gönlünün mirasını versin Rabbim
Sagalosin canım gideceğim inşallahOğlunada çok geçmiş olsun kuzum erteleme sen git en yakın zamanda
Zaten yaptı tarifini ben kaldım belki yapamıycam bile 10 günüm var yapmak içincok kötü bi ebeveyinsin
Sade bişey istedim ama bakalım bu hafta sipariş edeceğim inşallahÇok şık canım