Minik çok güzel duruyor bende kapandim biliyor musun sünnete bende kapalı olacağım Allah izin verirse.Eki Görüntüle 2284341 sunnete böyle bişey düşünüyorum kapı önü mevlüt için iyi mi sizce genelde baktıklarım bunun gibi ve açık renk
Mübarek olsun canım eminim çok güzel taşırsınMinik çok güzel duruyor bende kapandim biliyor musun sünnete bende kapalı olacağım Allah izin verirse.
Sağol canım amin inşallahMübarek olsun canım eminim çok güzel taşırsın
Ooo hadi bekliyik bizede göstersin ☺Yan koltuktaki katılımcımalzemesi evde hazırdı yapıverdi
Ayyyy maşallah o zaman inşallah çok güzel geçecek sunnetlerimizMinik çok güzel duruyor bende kapandim biliyor musun sünnete bende kapalı olacağım Allah izin verirse.
Açtı konusunu onaylanırsa görürsünüzOoo hadi bekliyik bizede göstersin ☺
İnşallah canımAyyyy maşallah o zaman inşallah çok güzel geçecek sunnetlerimiz
Elbise baktin mi peki
At bakalım bana da fikir olsunİnşallah canımBaktım bak bir iki tane atayım dur
Bunlar bir iki tanesiAt bakalım bana da fikir olsun
yptimi ne cbukZaten yaptı tarifini ben kaldımbelki yapamıycam bile 10 günüm var yapmak için
Bunlar bir iki tanesi
bnde ayni hala krar veremedimAlamadım kuzu aklıma birşey gelmiyor gelen varsa bana yardımcı olsun
ohh afiyet olsunYaptı hem de yedik
yok ayol ne kazanmasıOlur tabi ama daha önce kazandı isen olmaz
Bir gün herkes birinci olacakyok ayol ne kazanması
zaten bir kere kazanayım bir daha katılmıcam
Şal renginde al benceEki Görüntüle 2284341 sunnete böyle bişey düşünüyorum kapı önü mevlüt için iyi mi sizce genelde baktıklarım bunun gibi ve açık renk
Hayırlı olsun canımMinik çok güzel duruyor bende kapandim biliyor musun sünnete bende kapalı olacağım Allah izin verirse.
MaşaAllah Rabbimiz daim etsin eminim çok yakışmıştır tesettür, güzelim benim ya çok sevindimMinik çok güzel duruyor bende kapandim biliyor musun sünnete bende kapalı olacağım Allah izin verirse.