Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Abla bende cok zayıftım bi dönem aldım sonra kaldı işte şimdi aklıma koydum uyguluyorum zayıf günlerimi özledim valla:)

Bu benle alakalı demek isimle değil :)
Kotu baht demek ne haddime ama zor.imtihanlarla.sinandim.
Allah in bir bildiği vardır mutlaka.
Canım ismin alakası olabilir ama bence bu bizim kaderimiz diyelim:)İnan şuan o kadar dardayım ve hep böyle sınanıyorum:)Yani arada kalmak,önünü görememek zor şeyler:)Ailemin bana ihtiyacının olması ve benim onların yanında olamamam veya benim ihtiyacım olduğunda hep yalnız olmamTabi senin durum farklı anne hasreti acısı zor canım

Zeynep, babasının süsü babasının değerlisi demek anlamı. Gerçekten de babası çok seviyor. Hoşuma gitmişti anlamı koyarken.

Sende haklısın canım çok iyi anliyorum.Allah feraha çıkartsın.
Ben de ne yapayım anne karnında iken babamı kaybettim baba dedin mi hicbirsey hissedememek öyle zor ki nevos .
Bir anam vardı onuda doyamadan kaybettim telefon açıp hatrını soracagim aman dileyecegim soyumdan sopumdan kimse yok oy oy.
Allah evlatlarımızı bağışlasın yuvamizi birliğimizi daim kılsın uzun yıllar inşallah ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…