Süt iç ,ayran iç:)Yoğurt ye bunların zararı olmaz:)Neyse bari uyuyayım da sabah olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt iç ,ayran iç:)Yoğurt ye bunların zararı olmaz:)Neyse bari uyuyayım da sabah olsun
Deyno ortalığı karıştırıyo mu diyosunOyyyyy mazur gördüm gitti kıız zatii hep deynonundu suçç
Martılar zehirlenmesinMartılara atarıkk abla yiyi bişi olmaz
Abla evde bitti yarın mayalıcam ama genede kaçırırım diye yemek istemiyorumSüt iç ,ayran iç:)Yoğurt ye bunların zararı olmaz:)
O zaman tut kendini canım hatta git uyu:)Abla evde bitti yarın mayalıcam ama genede kaçırırım diye yemek istemiyorum
Özele bi msj çakaydı mesajı alıntılamak yerine iyidiiiDeyno ortalığı karıştırıyo mu diyosun
Buna diyecek söz bulamıyorummmMartılar zehirlenmesin
Haklısın abla kardeşim benim 42 kilo verdi abla gecende yemek yiyeyim dedim ayıptır söylemesi istifra ettim dedi midem alıştı yiyemiyorum dediCanım daha önce defalarca diyet yaptım:)Ben 2 yıl yavaş yavaş yukarı çıkıyorum 1 yıl diyet yapıyorum o kadar yani:)
Tecrübelerime dayanarak söyleyeyim en fazla 1 ay sonra yiyemiyeceksin ve alışacaksın ve bu aylarca sürüyor.Az sabır:)
Oda onun kabahati onu mazur görme bananeÖzele bi msj çakaydı mesajı alıntılamak yerine iyidiii
Geçen gün konu için teline mesaj atarken Nevoş yazdım, sonradan geri sildimAdımızı mı değiştirsek ben Nevreste mi yapsam:)
Tamam ablacım o zaman ben kaçar iyi geceler sizeO zaman tut kendini canım hatta git uyu:)
Aynen canım alışıyorsun :)Ben zaten yemekten değil hareketsizlikten alıyorum her yaz veya Şubat tatilinde kilo alıyorum.2 yıl sonunda nur topu gibi 7-8 kilo fazlam oluyor:)Vermeyince bu 10 kiloya çıkıyor:)Haklısın abla kardeşim benim 42 kilo verdi abla gecende yemek yiyeyim dedim ayıptır söylemesi istifra ettim dedi midem alıştı yiyemiyorum dedi
O mesajı sabah okudum dikkat etmedim sonra kasıtlı ne yazmış adıma diye tekrar baktım ve memnun oldum:)Geçen gün konu için teline mesaj atarken Nevoş yazdım, sonradan geri sildim
Şuan bile görmüyorum onuuOda onun kabahati onu mazur görme banane
Abla 10 nedir benim suan 27 kilo vermem lazımAynen canım alışıyorsun :)Ben zaten yemekten değil hareketsizlikten alıyorum her yaz veya Şubat tatilinde kilo alıyorum.2 yıl sonunda nur topu gibi 7-8 kilo fazlam oluyor:)Vermeyince bu 10 kiloya çıkıyor:)
Hayırlı gecelerTamam ablacım o zaman ben kaçar iyi geceler size
İnşallah olmaz, kızımın adıBoşver benimseme deyneplerin kaderi zor.olur hep
İyi sen böyle devam et ben uyuyayımŞuan bile görmüyorum onuu
Ben şuan 5 versem bomba olacak:)Ben hiç o raddeye getirmem canım :)Yani bu yıllardır böyledir:)Bu yaz sonu yine bana diyet görünüyor.Çevremdekiler boşver okul açılınca yine verirsin diyor ama ucunu tutmak lazım:)Abla 10 nedir benim suan 27 kilo vermem lazım
Hıııı ben yazdımdı o 2 harfli şeyiOyyyyy mazur gördüm gitti kıız zatii hep deynonundu suçç