• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Canım daha önce defalarca diyet yaptım:)Ben 2 yıl yavaş yavaş yukarı çıkıyorum 1 yıl diyet yapıyorum o kadar yani:)
Tecrübelerime dayanarak söyleyeyim en fazla 1 ay sonra yiyemiyeceksin ve alışacaksın ve bu aylarca sürüyor.Az sabır:)
Haklısın abla kardeşim benim 42 kilo verdi abla gecende yemek yiyeyim dedim ayıptır söylemesi istifra ettim dedi midem alıştı yiyemiyorum dedi

Haklısın abla kardeşim benim 42 kilo verdi abla gecende yemek yiyeyim dedim ayıptır söylemesi istifra ettim dedi midem alıştı yiyemiyorum dedi
Aynen canım alışıyorsun :)Ben zaten yemekten değil hareketsizlikten alıyorum her yaz veya Şubat tatilinde kilo alıyorum.2 yıl sonunda nur topu gibi 7-8 kilo fazlam oluyor:)Vermeyince bu 10 kiloya çıkıyor:)

Geçen gün konu için teline mesaj atarken Nevoş yazdım, sonradan geri sildim:KK70:
O mesajı sabah okudum dikkat etmedim sonra kasıtlı ne yazmış adıma diye tekrar baktım ve memnun oldum:)

Aynen canım alışıyorsun :)Ben zaten yemekten değil hareketsizlikten alıyorum her yaz veya Şubat tatilinde kilo alıyorum.2 yıl sonunda nur topu gibi 7-8 kilo fazlam oluyor:)Vermeyince bu 10 kiloya çıkıyor:)
Abla 10 nedir benim suan 27 kilo vermem lazım 😫😫😫

Abla 10 nedir benim suan 27 kilo vermem lazım 😫😫😫
Ben şuan 5 versem bomba olacak:)Ben hiç o raddeye getirmem canım :)Yani bu yıllardır böyledir:)Bu yaz sonu yine bana diyet görünüyor.Çevremdekiler boşver okul açılınca yine verirsin diyor ama ucunu tutmak lazım:)

Back