• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
menemen yapmayı sevmiyorum zaten ya. daha doğrusu yapamıyorum :)

valla burdaki kadinlar cok hamarat. yöreler çeşit çeşit. ben bi ankarali olarak simitin içine kasar koymayi ya da çikolata sürmeyi denerken baska bir kadın kete yapar, gozleme yapar :D

yok nevreste ya ben bu işe giremem yıllar lazım bana :)
Gercekten cokk hamaratlar canım ama sende iyisin ben simiti hiç denemedim öyle 😂😂😂😂

ahh ahh bu yaramaz veletten önce hepsini cesit çeşit yapiyodum. hamur da acarim baklava da yaparim. ama çocukla yapamıyorum ya :KK70: en fazla simit kasar çikolata işte 🙈 bide krep

su an mesela alistirma kulodunu almis askidan kafasına geçirmiş tam bir asci sapkasi gibi geziyo evin içinde :KK70:
Oooo sen o zaman bayağı maharetlisin:)Bizim acelemiz yok oğlunun büyümesini bekleriz:nazar:
Maşaallah en tatlı zamanları:70:

abla madalya nasıl veriliyordu ki
yok abla İnan aklımdan bile çıkmıştı bunara kendimi diyete spora verdim 😴😴

Canımmm ben spora başladım bugun 1.15 dk leslie yaptım cok yoruldum 🥴🥴
Canım profilimizde kocaman altın madalyalarımız oluyordu:)Yeni sisteme geçince verilemedi:)
Çok iyi yapmışsın canım seni tebrik ediyorum:)

Canım profilimizde kocaman altın madalyalarımız oluyordu:)Yeni sisteme geçince verilemedi:)
Çok iyi yapmışsın canım seni tebrik ediyorum:)
Hımmm anladım bi nedeni var mı acaba 😊 cok yoruldum abla ama devam edicem 60 a kadar insallah tabi hamile kalmazsam

Hımmm anladım bi nedeni var mı acaba 😊 cok yoruldum abla ama devam edicem 60 a kadar insallah tabi hamile kalmazsam
Sistem kabul etmiyor canım etse yeniden verilir:)Kasıtlı değil:)
Kilo verirsen hamile kalman kolaylaşır canım ayrıca fazla kilo almamış olursun ne verirsen iyi:)

Oooo sen o zaman bayağı maharetlisin:)Bizim acelemiz yok oğlunun büyümesini bekleriz:nazar:
Maşaallah en tatlı zamanları:70:

Allah razı olsun :) inşallah ya biraz gelistireyim de kendimi :D en azından onurumla kaybederim

Back