Nasılsın canım:)Canımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım:)Canımmmmm
Baklava açıyorsan sen her şeyi yaparsın şimdi mütevazi olma:)
Iyiyim kankacım calısıyorum bugünde etikete geldim :))Teşekkür ederim kankacim sen nasılsın ne var ne yok
Süpersin canım alısırsın zamanla ♥Canımmm ben spora başladım bugun 1.15 dk leslie yaptım cok yoruldum
Bizde de kep yerine artık mezun üyelere pro üyelik veriliyor yeni basladık ama belli bir kreteri var daha çözemedim :))Canım profilimizde kocaman altın madalyalarımız oluyordu:)Yeni sisteme geçince verilemedi:)
Çok iyi yapmışsın canım seni tebrik ediyorum:)
Tas fırın simiti bulmak kolay değil ki artık bende ankaradayım :)))ama sıcak taş fırın simiti olcak aşık olursun zipzip :)
Olsun bence iyisindir:)O ışığı sende gördüko maharetten degil ki abla ya. annem oturtur zorla yaptirirdi mecburen yaptım hep :)
Çok iyiymiş canım bence pro üyelikte bayağı avantajlı:)Benimde kep vardı:/Iyiyim kankacım calısıyorum bugünde etikete geldim :))
Süpersin canım alısırsın zamanla ♥
Bizde de kep yerine artık mezun üyelere pro üyelik veriliyor yeni basladık ama belli bir kreteri var daha çözemedim :))
Tas fırın simiti bulmak kolay değil ki artık bende ankaradayım :)))
Evet canim Süre belli değil,iltihap var vucudumda,kurusun diye ugrasiyorlar.O ne zaman biterse çıkacağım.insallah daha aylar sürmez
Kolay gelsin canımIyiyim kankacım calısıyorum bugünde etikete geldim :))
Bizde de kep yerine artık mezun üyelere pro üyelik veriliyor yeni basladık ama belli bir kreteri var daha çözemedim :))
Iyiyim kankacım calısıyorum bugünde etikete geldim :))
Hımm anladım abla bende eve madalya gönderiliyor sandım da ondan sordumSistem kabul etmiyor canım etse yeniden verilir:)Kasıtlı değil:)
Kilo verirsen hamile kalman kolaylaşır canım ayrıca fazla kilo almamış olursun ne verirsen iyi:)
Yok canım profilimizde oluyordu:)Hımm anladım abla bende eve madalya gönderiliyor sandım da ondan sordum
Aynen canım bide senin topiğine gelmeyi düşünüyorum tartı alayım insallahIyiyim kankacım calısıyorum bugünde etikete geldim :))
Iyi oldu ama kepler daha güzeldi :))Çok iyiymiş canım bence pro üyelikte bayağı avantajlı:)Benimde kep vardı:/
Sağol kankacimKolay gelsin canım
Ters düşüyor canım o taraflar keciörendeyizde simit için gitmem sanırımeski simit fırınları yapıyo hala sanırım. biz etlikte bi firindan aliyoduk. adini hatırlamıyorum. o taraflarda oturuyosaniz sorayım esime :)
Ay tamam abla rezillik ahahha utandımYok canım profilimizde oluyordu:)
Aynen canım havalı oluyordu:)Iyi oldu ama kepler daha güzeldi :))
Sağol kankacim
Ters düşüyor canım o taraflar keciörendeyizde simit için gitmem sanırım
Tamam canım gel mutlaka daha cokk motive olursunAynen canım bide senin topiğine gelmeyi düşünüyorum tartı alayım insallah
Iyi oldu ama kepler daha güzeldi :))
Sağol kankacim
Ters düşüyor canım o taraflar keciörendeyizde simit için gitmem sanırım
Aynen öyle araba sart ama henüz arabam yok ilerde nasip olursa düşünüyorumvalla haklisin :) ankarada bu yönden kötü. heryer birbirine yakın ama arabayla. diğer türlü arabayla 10 dk da gittigin yerw toplu tasimayla bi saatte gidiyosun o da cift vesayet
İnsallah canım aklımdaTamam canım gel mutlaka daha cokk motive olursun
Tühh gitmiş üç tane güzelim madalya hemide 3 tane