Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam senin için bir ay kahvaltı sofrası kategorisi yapalımen sevdiğim sey kahvalti hazirlamak ben hazirlayim siz buyrun gelin :)
Tamam senin için bir ay kahvaltı sofrası kategorisi yapalım
Yazın biraz daha yogun oluyor abla birde daha cok gitmeye basladım ondan buralara bile gelemiyorum gece 1 de geliyorum ondada kimseyi göremiyorum yazamıyorum :)))İşler nasıl canım yazın yoğun galiba:)
Vayyy sen bu işi öğreniyorsun Bence menemenden daha iddialı sunumlar olabilir:)onda da menemen hariç mi tutulacak bunda yaprak sarma yoktu :)
Hayırlısı olsun canım Allah kolaylık versinYazın biraz daha yogun oluyor abla birde daha cok gitmeye basladım ondan buralara bile gelemiyorum gece 1 de geliyorum ondada kimseyi göremiyorum yazamıyorum :)))
İyiyim canım sen nasılsın tatil nasıl geçiyorTeşekkür ederim canım
Nasılsın
Hosgeldinizonda da menemen hariç mi tutulacak bunda yaprak sarma yoktu :)
Bende iyiyim canım çok şükür.Bitirdik tatili bugün öğlen döndük evimize şükürİyiyim canım sen nasılsın tatil nasıl geçiyor
Sağol ablaHayırlısı olsun canım Allah kolaylık versin
Vayyy sen bu işi öğreniyorsun Bence menemenden daha iddialı sunumlar olabilir:)
O zaman hoşgeldin canımBende iyiyim canım çok şükür.Bitirdik tatili bugün öğlen döndük evimize şükür
Güzel geçti ama :)
Kankacım hosgeldin ❤Bende iyiyim canım çok şükür.Bitirdik tatili bugün öğlen döndük evimize şükür
Güzel geçti ama :)
Hosgeldiniz
Kahvaltı varsa bende gelirim
Biz maharetlerini görelim buna biz karar verelim:)menemen yapmayı sevmiyorum zaten ya. daha doğrusu yapamıyorum :)
valla burdaki kadinlar cok hamarat. yöreler çeşit çeşit. ben bi ankarali olarak simitin içine kasar koymayi ya da çikolata sürmeyi denerken baska bir kadın kete yapar, gozleme yapar
yok nevreste ya ben bu işe giremem yıllar lazım bana :)
Ahhhh ne güzel olur:)Çay varsa yeter zaten:)tabiki buyrun beklerim :)
demlik demlik caylar, kahveler, muhabbet oooooo :)
Aklimdasin boncuumda yuzum yok gelmeyeBoncuğunu unuttun
Aşkolsun neden öyle düşünüyorsunAklimdasin boncuumda yuzum yok gelmeye
Biz maharetlerini görelim buna biz karar verelim:)
Mesela bir kurabiye,kek,makarna,poğaça kategorisi olur veya hazır yufka börekler bence bunları çok rahat yapabilirsin:)