• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yazın biraz daha yogun oluyor abla birde daha cok gitmeye basladım ondan buralara bile gelemiyorum gece 1 de geliyorum ondada kimseyi göremiyorum yazamıyorum :)))
Hayırlısı olsun canım:KK200: Allah kolaylık versin:KK200:

Vayyy sen bu işi öğreniyorsun :KK45: Bence menemenden daha iddialı sunumlar olabilir:)

menemen yapmayı sevmiyorum zaten ya. daha doğrusu yapamıyorum :)

valla burdaki kadinlar cok hamarat. yöreler çeşit çeşit. ben bi ankarali olarak simitin içine kasar koymayi ya da çikolata sürmeyi denerken baska bir kadın kete yapar, gozleme yapar :D

yok nevreste ya ben bu işe giremem yıllar lazım bana :)

menemen yapmayı sevmiyorum zaten ya. daha doğrusu yapamıyorum :)

valla burdaki kadinlar cok hamarat. yöreler çeşit çeşit. ben bi ankarali olarak simitin içine kasar koymayi ya da çikolata sürmeyi denerken baska bir kadın kete yapar, gozleme yapar :KK70:

yok nevreste ya ben bu işe giremem yıllar lazım bana :)
Biz maharetlerini görelim buna biz karar verelim:)
Mesela bir kurabiye,kek,makarna,poğaça kategorisi olur veya hazır yufka börekler bence bunları çok rahat yapabilirsin:)

Biz maharetlerini görelim buna biz karar verelim:)
Mesela bir kurabiye,kek,makarna,poğaça kategorisi olur veya hazır yufka börekler bence bunları çok rahat yapabilirsin:)

ahh ahh bu yaramaz veletten önce hepsini cesit çeşit yapiyodum. hamur da acarim baklava da yaparim. ama çocukla yapamıyorum ya :D en fazla simit kasar çikolata işte 🙈 bide krep

su an mesela alistirma kulodunu almis askidan kafasına geçirmiş tam bir asci sapkasi gibi geziyo evin içinde :D

Back