• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Kizlar acil cozum ariorum😕
Balkon demirine por coz sicradi hep yanmis gb lekeler olustu. Nokta nokta leklenme. Nasi cikar varmi oyle musluk vs. Seye sıkıpta cozum bulan
Ben de merdiven dairesindeki küpeşteye sıkmıştım kireç çözücü:olamaz:
Ne güzel boya hemen çıktı diye sevinmiştim ,meğer kökten çözüm yapmış:skandal:

Eşim bazen araba kullanırken neden kullanıyor o zaman :skandal:
Sen ayransız daha güzel demiştin de ayrana yazık olmasın demiştim:KK45:
Kendi sunumuna insan yanlış karar verebiliyor. Senin tercihine güveniyorum, karar senin:KK19:
Araba kullanırken bende kullanıyorum:)
Aynı şey değil😂
Daha yakın daha ne çekimler var😊

Menemen var:)
Patatesli yumurta-krep-yumurta salatası-sucuklu yumurta yapabilirsin😊
Aslında dün güveçte menemen görmüştüm deneyebilirim :KK45:
Yumurta salatasını dün yapmıştım,krep te olabilir :KK45:
Bazıları hiçbirşey yapmadan sadece kahvaltılıkla bile oturuyor kahvaltı sofrasına.Ne kadar kahvaltılık olsa da insanın yiyesi gelmiyor böyle seçenekler olmayınca.
Bu seçenekleri oğluma sorayım ,bakalım kararı ne olacak :KK45:

Aslında dün güveçte menemen görmüştüm deneyebilirim :KK45:
Yumurta salatasını dün yapmıştım,krep te olabilir :KK45:
Bazıları hiçbirşey yapmadan sadece kahvaltılıkla bile oturuyor kahvaltı sofrasına.Ne kadar kahvaltılık olsa da insanın yiyesi gelmiyor böyle seçenekler olmayınca.
Bu seçenekleri oğluma sorayım ,bakalım kararı ne olacak :KK45:
İşte o insanlardan biri benimkiler:)
Sadece peynir-zeytin-haslanmış yumurta-pekmez-recel yemeyi tercih ediyorlar:)
Mevsime göre domates-salatalık tamamdır:)
Yanına her zaman bazlama var:)Arada özel şeyler istiyorlar:)

İşte o insanlardan biri benimkiler:)
Sadece peynir-zeytin-haslanmış yumurta-pekmez-recel yemeyi tercih ediyorlar:)
Mevsime göre domates-salatalık tamamdır:)
Yanına her zaman bazlama var:)Arada özel şeyler istiyorlar:)
Ne kadar iyi çocuklar keşke benim olsa :KK53:

İyi canım çok şükür büyüyor ay kızıl saçlı maviş bi erkeğe doğru yol tuttu gidiyor 🙈 memleketteyim yarışmaya katılacağım ama bir saat boş vaktim olmuyor 17 si olmuş Bile ne çabuk geçti zaman
Yaaa masallah ona😘😘😘kizil sacli var mi genlerde:53:

Yaa kizlar size bi sey sorucam
Biz bi kac haftadir tatil planlari yapiyoruz esimle.aile arkadaslarimiza da soruyoruz kalabalik gidelim diye cocuklara da arkadas olur falan diye.neyse bi arkdasi duymus biz gelelim birlikte gidelim demis.gecen aksam esim soyledi cok sevindim cok kafa dengi birisi esi de.ama durumlari iyi degil maalesef o yuzden sasirdim.da acikcasi.neyse esimle yer bakiyolar dun bi pansiyon bulmus onu atmis esime.acikcasi ben pansiyonlarda kalamiyorum ya icim kaldirmiyo ne yalan soyliyeyim:KK43:bi de tamam deniz kenarinda oldugu icin havuz olmasa da olur ama bari cocuklar icin eglence yeri falan olsaydi o da yok. simdi ayip olur biz daha iyi yerde kalmak istiyoruz desek.cunku durumlari yok biliyorum.esi de sabah mesaj atmis cocuklar cok hevesli diye:KK43:napiyim ben simdi sıkışıp kaldim:KK43:gitme tarafim agir basiyor sanirim heveslerini kiramam ama 4 senedir tatil yapmadim dogru durust hic boyle hayal etmemistim

Son düzenleme:
Back