- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
iyim cnm evet devam disin nasi olduÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun pek işe devam mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim cnm evet devam disin nasi olduÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun pek işe devam mi
Allah kolaylık versin canım çektirdim birini diğerlerini sıra ile insallah yaptircamiyim cnm evet devam disin nasi oldu
saol cnmAllah kolaylık versin canım çektirdim birini diğerlerini sıra ile insallah yaptircam ☺
Aynen kuzum amin inşallah sağolsaol cnm
Allah sanada kolaylik versin dis cok zor
Sunum resmimi beğenmedim değiştirin lütfen.Ayrıca benimle beraber dolma ve fasulyenin sunumuda beğenmedim
inşaallah o dolma ben değilimdir
Aynen senin dolma gördün müinşaallah o dolma ben değilimdir
İyi canım çok şükür büyüyor ay kızıl saçlı maviş bi erkeğe doğru yol tuttu gidiyor memleketteyim yarışmaya katılacağım ama bir saat boş vaktim olmuyor 17 si olmuş Bile ne çabuk geçti zamansenden zaten bu sefer bi seyler bekliyorum patlatacaksin diye bi his var icimde
Ben artik senelerdir isi ticarete doktum parami aliyorum nakithediye felan istemem
Hosgeldin canim nasilsinkuzu nasil?
Allah' tan editör değil yoksa hep kendini birinci yapacak şekilde düzenlerdiAynen senin dolma gördün mü
Ama ben öylemiyim en güzel sunumlarınızı seçiyorumAllah' tan editör değil yoksa hep kendini birinci yapacak şekilde düzenlerdi
sen bi tanesinAma ben öylemiyim en güzel sunumlarınızı seçiyorum
Sonuncu olmaktan ttirsiyorumBaşklarının sunum fotolarını kolay seçtim de kendiminkinde çok kararsız kaldım Ayransız sadece fasulye tabağını koyayım dedim yakın çekim diye.Sonradan kuru kuru yemesinler dedim
Sen taze şampiyonsun ,ne tırsıyorsun?
Deynepnaz bile derken
hayırlı olsun ne sınavıydı?Sınav sonuçları aciklanmis ikisinden de gecmisim barajı
Yalnız zor dedigimden daha yüksek puan almışım
Teşekkür ederim canım üniversite sınavıhayırlı olsun ne sınavıydı?
Hayırlı olsun inşallahSınav sonuçları aciklanmis ikisinden de gecmisim barajı
Yalnız zor dedigimden daha yüksek puan almışım
Sağol canımHayırlı olsun inşallah
istediğin bir bölüm var mıydı? öylesine mi girmiştinTeşekkür ederim canım üniversite sınavı ☺
Sosyal hizmetler ile okul öncesi öğretmenliği istiyorum bakalım canımistediğin bir bölüm var mıydı? öylesine mi girmiştin
Iyidir kuzum. Sen nasılsın?tatil nasıl?