• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bizde de öyle deynep illa yumurtaya bişey karistirilacak yada patates falan kizartilacak yumirta haslayip lahcaltilik koydum mu eşim kahvaltı nerde diyor :KK70:
Hafta içi sabahları işe giderken kahvaltılık koyuyorum,uyku sersemi uğraşmayı canım istemiyor :KK53: yanına ya sahanda yumurta ya tost vs
Hafta sonu olunca tabii daha farklı.:KK53:

:eek::cry:Çocuğumun bisikletini calmislar tam hava acmisken parka gidelim dedim baktık yok
Geçmiş olsun.Nasıl üzülmüştür kimbilir çocukcağız.İyi yönden bakarsak iyi ki bisikletin üzerinde çocuğun yokmuş:olamaz:

Kizlar sabahtan beri denemedigim kalmadi kola, pox, krom parlaticilar, pasta, parlak gumus boya.
Meger maharet zimparadaymis. Incecik ilacli bi zimpara varmis onu surunce gecti. 2 komsu kaldi temizlenicek. Eger oda olmasa 6milyara krom kaplaticaktik:mad:
Ben hala sok, koca binayi batirdim yagmur sayesinde :skandal:
Sıfırdan yapılsa daha ucuz tutmaz mıydı 6 milyar çok pahalı değil mi?:confused:
O incecik ilaçlı zımpara ney bana atsana ,set üstünün kenarları aliminyumdan,yağ çözücü sıktım ,aynen öyle leke bıraktı,sanki yemek taşmış gibi duruyor:skandal:,alıp ta kullanayım.

İyiyim canım sağol😍
Meraklı zaten pirinçli börek yapmışlar 5 tane açtım diyor😂
Birde gül şerbetli tatlı😃Yarın yine gideceğiz bakalım ne yapacaklar😊
Pirinçli börek miii? :confused:
Başka iç harcı bulamamışlar da artan pilavı mı iç harcı yapmışlar yoksa ?:skandal:

Geçmiş olsun.Nasıl üzülmüştür kimbilir çocukcağız.İyi yönden bakarsak iyi ki bisikletin üzerinde çocuğun yokmuş:olamaz:
Yok kız farkında bile değil ebeveyn bisikletiydi o oturyo ben suruyodum ben daha çok üzüldüm bebek arabasi yerine kullaniyodum ☺

Yok kız farkında bile değil ebeveyn bisikletiydi o oturyo ben suruyodum ben daha çok üzüldüm bebek arabasi yerine kullaniyodum ☺
Eşin çocuğu düşürürsün diye korktuğumdan kendisi almış olmasın :skandal:

Kimse almamış ama ben çok severim. Akşam yaptığım zeytinyağlı ıspanağı buraya bıraka
IMG_20190718_184129.jpg
yım:kk77:

Eklentiler

• IMG_20190718_184129.jpg
    IMG_20190718_184129.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 21
Eşin çocuğu düşürürsün diye korktuğumdan kendisi almış olmasın :skandal:
Sürüyorum derken binip değil arkadan tutma yeri olanlar var ya bebekler için hem ben gayet güzel sürüyorum normal bisikleti :KK11:

Sürüyorum derken binip değil arkadan tutma yeri olanlar var ya bebekler için hem ben gayet güzel sürüyorum normal bisikleti :KK11:
Heee bende arkasina bsiikletin çocuk oturağı takıyorsun ya ondan sandım di :))

Pirinçli börek miii? :confused:
Başka iç harcı bulamamışlar da artan pilavı mı iç harcı yapmışlar yoksa ?:skandal:
Bugün daha güzelini yapmışlar:)Arap köftesi ve helva:)
Senin damat nasıl köfte yoğuruyor gördün mü:70:

Back