• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ben vereyim bi kac tane deyno:KK70:
Üçüzlerin birini ver,nasıl olsa sende aynısından 2 tane daha var :KK53:
Oglani da kendine benzetcen ne guzel:KK70:benim kizi buyuyunce senin oglana vericem yaslari da uyuyor:KK70:
Olmaz ,benim kızı vereceğim Nevoşun oğluna :KK67:
Hayır olmaz :KK34:
Yaa kizlar size bi sey sorucam
Biz bi kac haftadir tatil planlari yapiyoruz esimle.aile arkadaslarimiza da soruyoruz kalabalik gidelim diye cocuklara da arkadas olur falan diye.neyse bi arkdasi duymus biz gelelim birlikte gidelim demis.gecen aksam esim soyledi cok sevindim cok kafa dengi birisi esi de.ama durumlari iyi degil maalesef o yuzden sasirdim.da acikcasi.neyse esimle yer bakiyolar dun bi pansiyon bulmus onu atmis esime.acikcasi ben pansiyonlarda kalamiyorum ya icim kaldirmiyo ne yalan soyliyeyim:KK43:bi de tamam deniz kenarinda oldugu icin havuz olmasa da olur ama bari cocuklar icin eglence yeri falan olsaydi o da yok. simdi ayip olur biz daha iyi yerde kalmak istiyoruz desek.cunku durumlari yok biliyorum.esi de sabah mesaj atmis cocuklar cok hevesli diye:KK43:napiyim ben simdi sıkışıp kaldim:KK43:gitme tarafim agir basiyor sanirim heveslerini kiramam ama 4 senedir tatil yapmadim dogru durust hic boyle hayal etmemistim
Çocukları kaç tane?Yaramaz mı?Çocuklar biraraya gelince yaramaz oluyorlar:skandal:

Çocukları kaç tane?Yaramaz mı?Çocuklar biraraya gelince yaramaz oluyorlar:skandal:
Cocuklari 3 tane.iki tane kizi buyuk benim kizla yasitlar neredeyse.oglan daha 7-8 aylik.
Benim oglanlara baska cocuk gerekmez ki yaramazlik icin zaten fokur fokur kayniyolar🙄
Onlarin mutlaka oyalanmasi gerek yoksa bir dakika durmuyolar habire kosuyolar dusuyolar

Cocuklari 3 tane.iki tane kizi buyuk benim kizla yasitlar neredeyse.oglan daha 7-8 aylik.
Benim oglanlara baska cocuk gerekmez ki yaramazlik icin zaten fokur fokur kayniyolar🙄
Onlarin mutlaka oyalanmasi gerek yoksa bir dakika durmuyolar habire kosuyolar dusuyolar
7-8 AYLIK ÇOCUKLA NASIL RAHAT EDECEKMİŞ Kİ:confused:
Ben annemde bile rahat edemiyordum o kadar küçükken.Belki usludur bebeği.Kızlar iyiymiş,kızına arkadaşlık eder.

7-8 AYLIK ÇOCUKLA NASIL RAHAT EDECEKMİŞ Kİ:confused:
Ben annemde bile rahat edemiyordum o kadar küçükken.Belki usludur bebeği.Kızlar iyiymiş,kızına arkadaşlık eder.
Uc cocugu toplasan benimkilerin 1 ne bile yetisemezler yaramazlikta😄
Sorun cocuklar degil zaten gidecegimiz yer:(hic bi eglencesi falan olmayan bi pansiyon tarzi bi yer.ben orda benimkileri oyalayamam tepeme cikarlar

Herkes uyuyor galiba :sus:Onlar uyanana kadar günaydınlıktan çıkacak öğle girecek:skandal:
Herkes senin benim kadar çalışkan mı?:KK53:
nerdeeeee çok tembeller cook ben sabah tandır boya çekiyorum köşelere börülce koydum ocağa

Oğlanlar gelecek babamla birlikte eve girisecegiz

Yatak odası bugün biter sanırım orda kurcalanacak çok eşya var diye:KK8: bugünden bitirelim dedim çekeriz kapısını boyadık diye hem
Aslında dün güveçte menemen görmüştüm deneyebilirim :KK45:
Yumurta salatasını dün yapmıştım,krep te olabilir :KK45:
Bazıları hiçbirşey yapmadan sadece kahvaltılıkla bile oturuyor kahvaltı sofrasına.Ne kadar kahvaltılık olsa da insanın yiyesi gelmiyor böyle seçenekler olmayınca.
Bu seçenekleri oğluma sorayım ,bakalım kararı ne olacak :KK45:
Bizde de öyle deynep illa yumurtaya bişey karistirilacak yada patates falan kizartilacak yumirta haslayip lahcaltilik koydum mu eşim kahvaltı nerde diyor :D

Kizlar sabahtan beri denemedigim kalmadi kola, pox, krom parlaticilar, pasta, parlak gumus boya.
Meger maharet zimparadaymis. Incecik ilacli bi zimpara varmis onu surunce gecti. 2 komsu kaldi temizlenicek. Eger oda olmasa 6milyara krom kaplaticaktik:mad:
Ben hala sok, koca binayi batirdim yagmur sayesinde :skandal:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 bak gördün mü talipler çok demiştim:70:

Kizlar sabahtan beri denemedigim kalmadi kola, pox, krom parlaticilar, pasta, parlak gumus boya.
Meger maharet zimparadaymis. Incecik ilacli bi zimpara varmis onu surunce gecti. 2 komsu kaldi temizlenicek. Eger oda olmasa 6milyara krom kaplaticaktik:mad:
Ben hala sok, koca binayi batirdim yagmur sayesinde :skandal:
Geçmiş olsun :(

67379563_2302849876467586_9211696563397591040_n.jpg

İyiyim şükür, sen nasılsın. Oglanı gördüm, maşallah senide geçecek yemek konusunda 😂
İyiyim canım sağol😍
Meraklı zaten pirinçli börek yapmışlar 5 tane açtım diyor😂
Birde gül şerbetli tatlı😃Yarın yine gideceğiz bakalım ne yapacaklar😊

Back