- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Çene kaslarına iyi geliyo gülmek ondan şeettim minikimHiç güleceğim yoktu gece gece beni güldürdün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çene kaslarına iyi geliyo gülmek ondan şeettim minikimHiç güleceğim yoktu gece gece beni güldürdün
ahahahha o zıpzıplarla sen hem sıkı hem fit olacaksın sen kanma kuzumTopikte teletubbies var valla hiç acimasi yok zıplayıp duruyor beni
Amma tereyağlı ebbek diyom ne diyom çok masumaneeeeeahahahha o zıpzıplarla sen hem sıkı hem fit olacaksın sen kanma kuzum
kız saat kaç haberin var mııııAmma tereyağlı ebbek diyom ne diyom çok masumaneeeee
Canım neva tereyağlı ebbek ağlasınmı arkanızdan zayıflayınca haber verin size mükellef bir sofra kuraciiiiimkız saat kaç haberin var mıııı
dur zayıflayalım da ödül şeyaparız kendimize
ahhh ahhh daha vermeden alma planları
Bizi kötü yollara sokuyor aldanmiyciz cociksu masum yüzünekız saat kaç haberin var mıııı
dur zayıflayalım da ödül şeyaparız kendimize
ahhh ahhh daha vermeden alma planları
ahahahahahahaahaha sağol canııım :.DCanım neva tereyağlı ebbek ağlasınmı arkanızdan zayıflayınca haber verin size mükellef bir sofra kuraciiiiim
inandırılmak için bekleyen ruhum hariç direnfmadBizi kötü yollara sokuyor aldanmiyciz cociksu masum yüzüne
Başklarının sunum fotolarını kolay seçtim de kendiminkinde çok kararsız kaldım Ayransız sadece fasulye tabağını koyayım dedim yakın çekim diye.Sonradan kuru kuru yemesinler dedimDeynep sunum fotoğraflarını harika secmissin
O kaaaaa guzellerki vazgecesim geldi
Deynepnaz bile derkenİyi Akşamlar canımsen ne zaman yapcan bak deynepnaz bile yaptı
Dün int sıkıntı vardı yazamadım ellerine sağlıkTariflerimizi alt alta koydum ,hepimize maşallah
Blue_Peri
@pinkpantera
@Sabr-Sukur-Dua
@alimiyon
@Tatlianne20
@minik kalp0753
Nevreste
retro_hippo
@Evvab
Kukrim
@BirTutamMutluluk20
Canfeb
@Zeynepssp
@Kirmizi pabuc
@Kutsal zebra
günaydim orticanGünaydın
Yani assolistimiz bile yapmisken demek istedimDeynepnaz bile derken
Şarjım bitti duramadim geceBoşver onu benim tülayim geldi
Diğer Tülay nirde @Jenna16
Yoksa ben az mı gülüyorum cenem ağrıyor aradaÇene kaslarına iyi geliyo gülmek ondan şeettim minikim
Günaydın ablacim nasilsin.Günaydınlar hanımlar
Günaydın .Günaydın
nasilsin cnmGünaydın .
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun pek işe devam minasilsin cnm