- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Yok fasulye yok, bildiğin kabak yemeğiAlir alir sen yapda fasulye aşktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok fasulye yok, bildiğin kabak yemeğiAlir alir sen yapda fasulye aşktır
Neyse cozduk yeni sorulari bekleyelimHehhh işte bende orada kaldım
Ekşi maya ekmek al herşeyi banarak ye uemegin yanına soğan kır acı biber tursusunu eksik etme olarsinEtiketlemezsen küserim kııız , çok kıskanıyom yiiiaaa minik gibi olayım diye yiyom yiyom olmuyoıoreee
NasılsınYok fasulye yok, bildiğin kabak yemeği
Maşallah berekallahMinik Duduklu Tencere kuzum bu hatun bildiğin 62 kilo oldu, haberin var mı
Bugunumuze şükür iyiyim miniğim sen nasılsınNasılsın
Kız naptın valla acıktım banmadan doyamıyom zatiii ama sen pek banma yafru acı biber turşu didin en derinden vurdun biniiiiEkşi maya ekmek al herşeyi banarak ye uemegin yanına soğan kır acı biber tursusunu eksik etme olarsin
İyiyim bende kızla yalnızım eşim ise gitti hemen geldim ne var ne yok diyerekten :))Bugunumuze şükür iyiyim miniğim sen nasılsın
Bekliyoz merakla ozamanYok fasulye yok, bildiğin kabak yemeği
Akşam sofraya jalapone koydum daha taze imiş hiç acı değilmiş hiç birşey onun tueususunun tadını vermiyorKız naptın valla acıktım banmadan doyamıyom zatiii ama sen pek banma yafru acı biber turşu didin en derinden vurdun biniiii
İnsallah canımben mi görmedim
Essek ben
seni seviyore.
hadi hayırlı olsin bol eksiler inşallah
@deynepnaz BİLE derken
Iş deme basimdan aşağı kaynar su dökülüyor, dünya kadar ütü biriktiİyiyim bende kızla yalnızım eşim ise gitti hemen geldim ne var ne yok diyerekten :))
Bir sürü işim var ama hiç işim yommus gibiyim
Ben şu küçük biberlerin tursusuna bayılıyorumyaa. Ohh valla Yee yemeğin yanında lezzetli oluyor biraz fazla iştah acmıyomu sendede bende öyle oluyor valla baya bayaAkşam sofraya jalapone koydum daha taze imiş hiç acı değilmiş hiç birşey onun tueususunun tadını vermiyor
Keşke ütü olsa sadece bendeIş deme basimdan aşağı kaynar su dökülüyor, dünya kadar ütü birikti
Sarı olanlar demi biberiye turşusu onlarda güzel ben onu tek seferde atiyorin agzima her lokmada bir tane yiyorum yaniBen şu küçük biberlerin tursusuna bayılıyorumyaa. Ohh valla Yee yemeğin yanında lezzetli oluyor biraz fazla iştah acmıyomu sendede bende öyle oluyor valla baya baya
Nerdesin sen yineYaw bi turlu yazamiyorunnasilsiniz bea?
Ayyy demeyeydin keşke canım çektiBen şu küçük biberlerin tursusuna bayılıyorumyaa. Ohh valla Yee yemeğin yanında lezzetli oluyor biraz fazla iştah acmıyomu sendede bende öyle oluyor valla baya baya