• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Etiketlemezsen küserim kııız :KK8: , çok kıskanıyom yiiiaaa minik gibi olayım diye yiyom yiyom olmuyoıoreee:KK53::KK8:
Ekşi maya ekmek al herşeyi banarak ye uemegin yanına soğan kır acı biber tursusunu eksik etme 🤤 olarsin

Ekşi maya ekmek al herşeyi banarak ye uemegin yanına soğan kır acı biber tursusunu eksik etme 🤤 olarsin
Kız naptın valla acıktım :kk77: banmadan doyamıyom zatiii ama sen pek banma yafru :KK45::süslü: acı biber turşu didin en derinden vurdun biniiii:21:

Bugunumuze şükür iyiyim miniğim sen nasılsın :KK37:
İyiyim bende kızla yalnızım eşim ise gitti hemen geldim ne var ne yok diyerekten :))

Bir sürü işim var ama hiç işim yommus gibiyim 😂

Kız naptın valla acıktım :kk77: banmadan doyamıyom zatiii ama sen pek banma yafru :KK45::süslü: acı biber turşu didin en derinden vurdun biniiii:21:
Akşam sofraya jalapone koydum daha taze imiş hiç acı değilmiş hiç birşey onun tueususunun tadını vermiyor

İyiyim bende kızla yalnızım eşim ise gitti hemen geldim ne var ne yok diyerekten :))

Bir sürü işim var ama hiç işim yommus gibiyim 😂
Iş deme basimdan aşağı kaynar su dökülüyor, dünya kadar ütü birikti :olamaz:

Akşam sofraya jalapone koydum daha taze imiş hiç acı değilmiş hiç birşey onun tueususunun tadını vermiyor
Ben şu küçük biberlerin tursusuna bayılıyorumyaa. Ohh valla Yee yemeğin yanında lezzetli oluyor biraz fazla iştah acmıyomu sendede bende öyle oluyor valla baya baya

Iş deme basimdan aşağı kaynar su dökülüyor, dünya kadar ütü birikti :olamaz:
Keşke ütü olsa sadece bende 😂

Evin her yeri her yerde yarın boya alcaz adam ertelemezse

Babam gelecek boyaya baslayacak kaç gün sürer bilmem çocuklarla :( ondan sonra perdeci gelecek
.

Boya sonrası temizlik için babam gidecek annem gelecek 😂

Ben şu küçük biberlerin tursusuna bayılıyorumyaa. Ohh valla Yee yemeğin yanında lezzetli oluyor biraz fazla iştah acmıyomu sendede bende öyle oluyor valla baya baya
Sarı olanlar demi biberiye turşusu onlarda güzel ben onu tek seferde atiyorin agzima her lokmada bir tane yiyorum yani :olamaz:

Ağzım sulandı yazarken 🤤

Ayyy demeyeydin keşke canım çekti :KK45:

Back