• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Keşke ütü olsa sadece bende 😂

Evin her yeri her yerde yarın boya alcaz adam ertelemezse

Babam gelecek boyaya baslayacak kaç gün sürer bilmem çocuklarla :KK43: ondan sonra perdeci gelecek
.

Boya sonrası temizlik için babam gidecek annem gelecek 😂
Ben ütüme kurban olayım :KK53:

Sarı olanlar demi biberiye turşusu onlarda güzel ben onu tek seferde atiyorin agzima her lokmada bir tane yiyorum yani :olamaz:

Ağzım sulandı yazarken 🤤
Sormaaa benimdee yarın bir kısır yapayım toplaşıp yiyiverelim şöyle turşuyla biberle salatalık turşusu filan karşıkk :kk77:
Ayyy demeyeydin keşke canım çekti :KK45:
(Kısır )yapcam gel ballll beklerim turşu cenneti yaşatcam size:KK45::KK8:
:ıslık::KK59:

Hiç sevmem :110:

Yalannnnnnnnnn :KK53:
Allah seni delüüü nasıl yedim genelde minik yapsa bunu pek yemezdimde :KK45: , vuralım kaşığı kısıra vuralım kaşığı turşuya acımayalım:rapci:

Kız ben onu 2 günde kıvama getiririm kendime benzetirim sen canını sıkma accık ucundan ısır çaktırma:sus::KK70:
Sanal da ısırırım canım hatta bir tane daha sur bana 🤤😅😂

Sanal da ısırırım canım hatta bir tane daha sur bana 🤤😅😂
Yok bu sanalla kalmamalı şimdi kalk Işığı AC mutfağa doğru emin ve kararlı adımlarla yürü AC dolabı terayağını Çıkart AC. Bi yarım ekmek arasını AC yağı köösss içine şimdi hüplet götür :KK70:yaparsın sen minik sercem :KK19:

Yok bu sanalla kalmamalı şimdi kalk Işığı AC mutfağa doğru emin ve kararlı adımlarla yürü AC dolabı terayağını Çıkart AC. Bi yarım ekmek arasını AC yağı köösss içine şimdi hüplet götür :KK70:yaparsın sen minik sercem :KK19:
Beni kötü yollara sürükleme :tokat:

Ah ne vuruyon sanada iyilik yaramıyooooooo işteee ye diyom seni düşünüyom kıyamıyom çok süzüldün buara:KK12::KK53:
Hiç güleceğim yoktu gece gece beni güldürdün :D

Back