- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.971
- 698
Bir çoğu diyet ama seninki pek maşum sayılmaz haniO zaten diyet istediğimiz kadar diyeybiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çoğu diyet ama seninki pek maşum sayılmaz haniO zaten diyet istediğimiz kadar diyeybiliriz
Zeytinyağlı olduğu için çok hafiftiBir çoğu diyet ama seninki pek maşum sayılmaz hani
Sana hafif rolü yapmıştır o yağda yüzerken gördüm ifşa olmuş fotoğraftaZeytinyağlı olduğu için çok hafifti
İşte zeytinyağı çok yağ çekmiyor canım:)Sana hafif rolü yapmıştır o yağda yüzerken gördüm ifşa olmuş fotoğrafta
Köyde bir kizartma yapıyorlar üffff odun ateşinde yemelere doyamiyorim yanına böyle hafif ekşimsi ev yoğurdu ile cacık yaş maya ekmeği ban ban durİşte zeytinyağı çok yağ çekmiyor canım:)
Hiç öyle yemedim ama eminim çok güzel oluyordur.Köyde bir kizartma yapıyorlar üffff odun ateşinde yemelere doyamiyorim yanına böyle hafif ekşimsi ev yoğurdu ile cacık yaş maya ekmeği ban ban dur
Ben normalde kozartmayi sıvı yağ ile yaparım ama köyde yarı yarıya zeyntinyagi ile karıştırıyorlar bayram sabah kahvaltısında sonra koca bir tepsi kizartiyorlarHiç öyle yemedim ama eminim çok güzel oluyordur.
Canım birde sebze organik olunca tadı bir başka oluyor.Ben normalde kozartmayi sıvı yağ ile yaparım ama köyde yarı yarıya zeyntinyagi ile karıştırıyorlar bayram sabah kahvaltısında sonra koca bir tepsi kizartiyorlar
Hemen yanı başındaki bahçeden toplanan biberi domatesi harika oluyor valla abla
Hatirladikca canım istedi valla
Eşime kpss yi citlattim ' hiç boşuna şey yapma dedi'Ne dusunuyon
Evet köy bir başka oluyor abla yumurta bile organik oluyor :))Canım birde sebze organik olunca tadı bir başka oluyor.
Kayınvalidemin bahçeden topladıkları ile yapıyorum dediğin gibi şahane oluyor:)
Ben tamamen zeytinyağı ile yapıyorum.
Aaa niyekineEşime kpss yi citlattim ' hiç boşuna şey yapma dedi'
Aaa niyekine
Bizim yok ama eşimin köyü var.Pek gitmiyoruz ama faydalanıyoruz:)Evet köy bir başka oluyor abla yumurta bile organik oluyor :))
Yarın değil mi KPSS girmeyecek misin yani?Calismami istemiyo ya köydeki tarlayi ekmek istiyor ilerde oraya tasiniriz belki falan konuşuyorduk bende kpss ye girerim belki oraya atanirim ya da tayin isterim diye yürüyordum yolumu kesti
Yok abla seneye için başladım ben calismaya bunun başvurusu biteli çok olduYarın değil mi KPSS girmeyecek misin yani?
Lütfen vazgeçme eşini ikna etmeye çalışYok abla seneye için başladım ben calismaya bunun başvurusu biteli çok oldu
Inşallah abla çalışıyorum bakalım sınava kadar bırakmam calismayi girme desede belli olmaz sınav günü hadi gitmiyozmu sınava der kalırım öyle tercih yapmayacak olsamda köşede dursun sınav puanı belki lazım olur fikri değişirLütfen vazgeçme eşini ikna etmeye çalış
Aynen canım ileride pişman olursunInşallah abla çalışıyorum bakalım sınava kadar bırakmam calismayi girme desede belli olmaz sınav günü hadi gitmiyozmu sınava der kalırım öyle tercih yapmayacak olsamda köşede dursun sınav puanı belki lazım olur fikri değişir
Inşallah yarın bat tarihi bana sorsan 2 aylık hamileyim ☺Aynen canım ileride pişman olursun
Boş durma çalış bu yıl başka çocuk falan yok