Sanada yeşil kalp attım ama onun anlamı çok büyük
Senin için sabahtan beri kılımı yırtıyorum(harf değişikliği yapmış olabilirim)Bana deynom deyip kucaklamadın
Yavaş yavaş almaya başla çok faydalıZaten zeytinyağım yok almayız ki biz
Bardağa sıvıyağ koy,zeytinyağı diye kandırZaten zeytinyağım yok almayız ki biz
Boşunamı Kazen ödülü zeytinyağı yapsın didimYavaş yavaş almaya başla çok faydalı
Kullanınca alışıyorsun canım :)Bende başka yağ kullanınca tedirgin oluyorum.Bardağa sıvıyağ koy,zeytinyağı diye kandır
Hatta bulaşık sabunu bile olabilir rengi daha sarı
Ben de var,eşime kalsa her yemeğe istiyor da çoğuyemekte tadını beğenmiyorum alışmamışım her yemeğe koymaya.
Oylama sonu bakarız:)Boşunamı Kazen ödülü zeytinyağı yapsın didimo yollasın beğenirsem almaya dvam ederim 1 kg şart değil 500 ml de olur bir su bardağı falan
Allah görüyor.Bizi kandırmayın
Nasıl orjinal fikirlerim var ama?
Mesela sarmaya koyunca daha çabuk pişiyor gibi geliyor .Bir de eşim genelde sıcak yemek yemeyi seviyor.Zeytinyağlılar da soğuk güzel oluyor tadı.Kullanınca alışıyorsun canım :)Bende başka yağ kullanınca tedirgin oluyorum.
Nevrosum canım benim yine unutmamış beni
Gelir gelmez gezmeye çıkıyorsun ?Öğle sonu arkadaşlarla buluşacağım akşam gelirim .Ara ara uğrarım Hayırlı günler
İhtimal dahilinde gibi konuştun bir anOylama sonu bakarız:)
Benim bildiğim pek kalmadı sende bir şeyler varsa yaz canım:)Nevrosum canım benim yine unutmamış beni
Ablamdayım ama tariflerden kaldıysa buradan katılmak isterim
Oyy oyy canım benim ,özlemişim seniNevrosum canım benim yine unutmamış beni
Ablamdayım ama tariflerden kaldıysa buradan katılmak isterim
Arkadaşlarım kaç gündür beni bekliyorlar.Daha gelmeden plan yapmışlar.Sabah 9da aradılar ne yapalım yemeğe mi çıkalım,kahve içmeye mi gidelimGelir gelmez gezmeye çıkıyorsun ?
Niye olmasın :)İhtimal dahilinde gibi konuştun bir an
Muhabbetiniz bol olsun .Yedikleriniz ,içtikleriniz afiyet bal olsun.Arkadaşlarım kaç gündür beni bekliyorlar.Daha gelmeden plan yapmışlar.Sabah 9da aradılar ne yapalım yemeğe mi çıkalım,kahve içmeye mi gidelim
Benim bildiğim pek kalmadı sende bir şeyler varsa yaz canım:)
Oyy oyy canım benim ,özlemişim seni