- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Sana sürümse bize de sürüm .Bizim niye değişmedi.Acaba aynı e postayla önceki nicklerine de hesap açtırdığın ,iptal ettirdiğin için olabilir mi?Yok hiççç olmazdı sürümden sonra değişti bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana sürümse bize de sürüm .Bizim niye değişmedi.Acaba aynı e postayla önceki nicklerine de hesap açtırdığın ,iptal ettirdiğin için olabilir mi?Yok hiççç olmazdı sürümden sonra değişti bu
Yani çok kirli sayılmaz .Bugün işlerimiz var yarın kızlarla halledeceğiz:)Nevreste eşin evi temiz bırakmış mı?
Bakışlarına bakılırsa iddialı bir tarifTarifimi kaptım ki
Hiç değil öle bi zeytinyağlı işteBakışlarına bakılırsa iddialı bir tarif
Asıl ilklerde yazıp iddialı tariflerden birini o kaptıHiç değil öle bi zeytinyağlı işte
Temizlerim yavaşladıkça chromeGeçmişi ve verileri sık sık temizliyor musun?
Sağol canimTarifler rezerve ediliyor.Önceden Nevreste ye yapmak istediğin tarifi yazıyorsun özel mesajla.O tarifi alan olmuşsa yapamıyorsun ,başka tarif seçiyorsun.
Oda değil bu farklı e postaSana sürümse bize de sürüm .Bizim niye değişmedi.Acaba aynı e postayla önceki nicklerine de hesap açtırdığın ,iptal ettirdiğin için olabilir mi?
Seni etiketlemedim ama akşam adın geçti bende etiketlediler zannettim .Yoksa aklımızdan çıkmış değilsinTemizlerim yavaşladıkça chrome
Zeytinyağlı salataBana kim tarif bulacak hepsini kaptınız
Ben her yemeğe zeytinyağı kullanıyorum.Ne yapsam olur diyorumOlmaz mı kabul etmez misiniz?Zeytinyağlı salata
Nevoşum benimm tarif kaldımıSeni etiketlemedim ama akşam adın geçti bende etiketlediler zannettim .Yoksa aklımızdan çıkmış değilsin
Çabuk bul nedenini,neden olmuyor çatladım meraktanOda değil bu farklı e posta
Benim bildiğim pek kalmadı sende bir şeyler varsa yolla gelsin :)Nevoşum benimm tarif kaldımı
Nevoşum benimm tarif kaldımı
Zaten zeytinyağım yok almayız ki bizBenim bildiğim pek kalmadı sende bir şeyler varsa yolla gelsin :)
Kıskanma cicim
Senin için sabahtan beri kılımı yırtıyorum(harf değişikliği yapmış olabilirim)Bana deynom deyip kucaklamadın