- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Ramazan sofralarında etiketlemistim konu açılıyor diyehani kuzum gelmemis hic msjin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan sofralarında etiketlemistim konu açılıyor diyehani kuzum gelmemis hic msjin
Ne kadar emzircen canimEvet canım
Biliyorum bitanem ,inşallahKatıl diye çağırmadım canım benim Yerimizi bil istedim
Ama neden olmasın inşaallah en yakın zamanda iyileşeceksin
Jennam nasilisin canim nasil oldunBiliyorum bitanem ,inşallah
var da daha alamadim
etiket gelmedi kuzum görmedin olsun tesekkurlerRamazan sofralarında etiketlemistim konu açılıyor diye
hiçbir bildirim mi gelmiyor? yoksa sadece bu konunun bildirimi mi gelmedi?Çok baktım ama yok maalesef
inşaallahOlacak elbet bir gün bu beceriye bu sunuma
kime üfürttün söyle ben de çalayım kapısınıalimiyon senin sunumlar gerçekten çok güzel bence sana bir tane üfürükçü lazım bak benim görsel şahane değilken bile ufurduler kazandım
Bu forumu takipteyim ve bu forumla ilgili hiç bildirim gelmedi. Mesela bdvyi takibe alıyorum onda geliyor.hiçbir bildirim mi gelmiyor? yoksa sadece bu konunun bildirimi mi gelmedi?
inşaallah
kime üfürttün söyle ben de çalayım kapısını
Aldinmi tarifetiket gelmedi kuzum görmedin olsun tesekkurler
daha almadim sen aldnmiAldinmi tarif
güncellemeden sonra benim de öyle olmuştu her türlü bildirim geliyordu bu forumdan gelmiyordu. profilimdeki forum seçenekleri kısmından düzenledim sorun çözüldü bir dene istersenBu forumu takipteyim ve bu forumla ilgili hiç bildirim gelmedi. Mesela bdvyi takibe alıyorum onda geliyor.
Emdiği ve benim gücüm dayandığı kadar canım iki bebeğe de sıkıntı olmazsa tandem planlıyorumNe kadar emzircen canim
Koş kız tarif kalmayacakdaha almadim sen aldnmi
Aldım canım var mı aklında biseydaha almadim sen aldnmi
Hadi bakalım bazı çocuklar kendiliğinden birakiyomus anne hamile olunca bende öyle emmemisim annem hamileymis ben bırakınca anlamisEmdiği ve benim gücüm dayandığı kadar canım iki bebeğe de sıkıntı olmazsa tandem planlıyorum
Test gibi hatunsun maşallah bizimki emiyor şimdilik çılgıncaHadi bakalım bazı çocuklar kendiliğinden birakiyomus anne hamile olunca bende öyle emmemisim annem hamileymis ben bırakınca anlamis