- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Bende sevmem cezayı ama bunlarda kanka idi Sagopa ile kustuler sonra ama cezanın babası oldu ya geçenlerde Sagopa başsağlığı diledi barıştılar galibaCezayı hiç sevmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sevmem cezayı ama bunlarda kanka idi Sagopa ile kustuler sonra ama cezanın babası oldu ya geçenlerde Sagopa başsağlığı diledi barıştılar galibaCezayı hiç sevmem
Yakın yani aynı şehirde olsak mutlaka gelirdimSünnet de gelin hepijize benden çay gercekten çaycı da tuttuk
Kapım açık ablam liseden arkadaş derim eşimeBiz gelince onlardan içeriz
Ben hediyeyi kabul etmedim haberi yok heraldeBende adresi yok görmedim duymadım
Yıl 2008 2009 küfürleşip duruyorlardıBende sevmem cezayı ama bunlarda kanka idi Sagopa ile kustuler sonra ama cezanın babası oldu ya geçenlerde Sagopa başsağlığı diledi barıştılar galiba
Teyzem sayılır derdinKapım açık ablam liseden arkadaş derim eşime
Hepimiz geliyirmusuz eşin de diyormuş bütün liseyi çağırdın galibaKapım açık ablam liseden arkadaş derim eşime
Aynen haberi yokBen hediyeyi kabul etmedim haberi yok heralde
Kesin cezanın suçu vardırYıl 2008 2009 küfürleşip duruyorlardı
Eski mahalleden arkadaşlarHepimiz geliyirmusuz eşin de diyormuş bütün liseyi çağırdın galiba
He farklı farklı alanlardan olalım bariEski mahalleden arkadaşlar
Aynen eşi anlamasınHe farklı farklı alanlardan olalım bari
yok yok lise kontenjanından alırız seniTeyzem sayılır derdin
biz eismle konistik mrb miz olan herkesi davet edeceğiz inşallah güzel olurHepimiz geliyirmusuz eşin de diyormuş bütün liseyi çağırdın galiba
Ben bilmiyorim bacim o meseleleri ://Kesin cezanın suçu vardır
Sagopa bosyere kızmaz kimseye bilirim ben
Bu yaşlı nasıl liseden oluyor demesinyok yok lise kontenjanından alırız seni
biz eismle konistik mrb miz olan herkesi davet edeceğiz inşallah güzel olur
Ben bilmiyorim bacim o meseleleri ://
çift dikiş derizBu yaşlı nasıl liseden oluyor demesin
Yok yok demez o 20-25 yaşındaki kızlara çok küçük der hep senin kardeşinden küçük diyor sanki benim kardeşim çok küçükBu yaşlı nasıl liseden oluyor demesin
İyi madem geliyorumYok yok demez o 20-25 yaşındaki kızlara çok küçük der hep senin kardeşinden küçük diyor sanki benim kardeşim çok küçük
Yaş hesabı tutmaz onun boşver onu kapabalikta kaynasiriz
Olur abla neden olmasın hiç kullanılmayan 3 tane yatak var çocuk odasında Kukrim E Evvab sen yatarsinizTenceresiz kaldim anne gece sizde kalabilir miyim