Kırmızının yaptığı makarna güzeldi onu yapEvet adama bugün bişey yapasim yok makarna yiyelim diyorum ev makarnasi olsun diyo olur dedim
Seni tokat kesmiyor artikYiyip yiyip kilo alamayanlardanım
Minik de yer canfeb zaten yer evvab yemez o iradeli
Yok ya henüz diyete başlamadım sizinle bir gün yiyebilirim
Beğenemedinmi abla filinta gibin hatunumSende mi
Sıcakta yapasim gelmiyorKırmızının yaptığı makarna güzeldi onu yap
Hiçççç kıskanmadımBeğenemedinmi abla filinta gibin hatunum
Yiyek balım ibreti aleme inatttKuzu birgün buluşup doya doya yemek yiyek senle
Bize gelsin o zaman buSıcakta yapasim gelmiyor
Bende Seviyorum sorun orda yapınca ben daha çok yiyorumBenim eşimde yemek yemeyi seviyor:)
Ben yokken kilo vermiş
Abla be kaç kilosun sen cokmu kilolusun sanki belki aynıyızdır kiloHiçççç kıskanmadım
Bende seviyorum canım :)Bende Seviyorum sorun orda yapınca ben daha çok yiyorum
Ben bu sıra özellikle ailemin yanında kilo aldım canımAbla be kaç kilosun sen cokmu kilolusun sanki belki aynıyızdır kilo
Bende 65 66 gidip geliyorumBen bu sıra özellikle ailemin yanında kilo aldım canım67-68 arasında gidip geliyorum.Eşim dalga geçiyor.Gidip geldin çok kilo almışsın diye
3-5 kilo vermemiz lazım nasıl vereceğizBende 65 66 gidip geliyorum
Ben buralardayım:)Az sarjimi doldurayim geliyorum uyumayın beni bekleyin anacim
Abla ciddimisin sn kız fotolarda okadar belli değil ,alırsın alırsında bianda da nebilim ya bu kadar yoksun diyodum benBen bu sıra özellikle ailemin yanında kilo aldım canım67-68 arasında gidip geliyorum.Eşim dalga geçiyor.Gidip geldin çok kilo almışsın diye
Ben De diyimmiii hııı diyimmiiiBende 65 66 gidip geliyorum
Ben kilomu göstermiyorum canım 70 bile olsam 64-65 sin en fazla diyorlar:)Abla ciddimisin sn kız fotolarda okadar belli değil ,alırsın alırsında bianda da nebilim ya bu kadar yoksun diyodum ben