- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tamm yapmıyorum kim ugrasacak onunlaO zaman yapmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamm yapmıyorum kim ugrasacak onunlaO zaman yapmayalım
Ben birde gergin olunca böyle stresli bir konu olunca çok yiyorum bu huyumu hiç sevmiyorum rezil oluyorum hepSus söyleme bari
Yemesi gerekecek çocuklarda yok :)Senin çocuk küçük:)Tamm yapmıyorum kim ugrasacak onunla
Teşekkür ederim canım benimBayılırım ellerine sağlık kuzuuuuum
Sen sus cirpiymissin sen ☺Aynı ayni
1.71 62 kiloSen sus cirpiymissin sen ☺
Ben de tam tersi iştahım kesilir hayatta yiyemem:)Sen yesen de kilo almıyorsun:)Ben birde gergin olunca böyle stresli bir konu olunca çok yiyorum bu huyumu hiç sevmiyorum rezil oluyorum hep
Bir gün lisede çözmemiz gereken önemli bir olay oldu kızlarla toplandık evde sofra kuruldu kimse yüzüne bakmıyor ben bir saat yedim çok kizmislardi ne gamsizsin diye aslında hiç gamsız değilim stresli oldukça ne yazikki daha çok yiyorum ama çok uzgun olursam da ağzıma günlerce birşey surmem öyle de bir tarafim var .
Bende büyük çocuk var bitane her hafta ev makarnasi mantı şu bu bekliyor bendenYemesi gerekecek çocuklarda yok :)Senin çocuk küçük:)
Sonradan sismem inşallahBen de tam tersi iştahım kesilir hayatta yiyemem:)Sen yesen de kilo almıyorsun:)
Yiyip yiyip kilo alamayanlardanımYe kizartmalari sisir göbeği emi
Eşin mi:)Bende büyük çocuk var bitane her hafta ev makarnasi mantı şu bu bekliyor benden
Kiloda seni ezerim boyum senden kısa bilmem anlatabildimmi1.71 62 kilo
Sende miYiyip yiyip kilo alamayanlardanım
YaniiiiKiloda seni ezerim boyum senden kısa bilmem anlatabildimmi
Kuzu birgün buluşup doya doya yemek yiyek senleYiyip yiyip kilo alamayanlardanım
Demek bize nispet yapıyorsunuzKuzu birgün buluşup doya doya yemek yiyek senle
Evet adama bugün bişey yapasim yok makarna yiyelim diyorum ev makarnasi olsun diyo olur dedimEşin mi:)
Sizde gelin salata falan yer detoks çayı içersinizDemek bize nispet yapıyorsunuz
Benim eşimde yemek yemeyi seviyor:)Evet adama bugün bişey yapasim yok makarna yiyelim diyorum ev makarnasi olsun diyo olur dedim
Sizde gelin salata falan yer detoks çayı içersiniz