- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
Katilalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katilalim
Konunun müdavimlerinden olduğun için gelir bildirim sandım,bilseydim etiket yapardımBenim onda sıkıntı var sürüm değişeli forum takibi bildirimi gelmiyor gelse etiket beklemem zaten.
Canfeble nevrestede etiket yapmamış bana
Sona kalan dona kalır napalım nasip değilmişKonunun müdavimlerinden olduğun için gelir bildirim sandım,bilseydim etiket yapardım
Kamp kurmuştum ben ,sık sık girdim dün konu açılmış mı diye. Tarif çok aslında ,katılmak istiyorsan vardır daha tarifSona kalan dona kalır napalım nasip değilmiş
Zeytinyağı fabrikaları yok zeytin ağaçları var kızBu yarışmanın ödülüyle ilgili bir önerim de olsun madem Kazenin zeytinleri var 1. Ye 5 kg 2.ye 3 kg 3.ye 1 kg Zeyitinyağı yollasın
Zeytini olan fabrikaya götürüp sıktırır ne vardaZeytinyağı fabrikaları yok zeytin ağaçları var kız
Ama 5lik bidona zeytin yapıp gönderrlerse kabul edebiliriz
1 kg ne var,en az 5 olsun
Evlanın,Lezzetlici nin haberi var
Yapmaz mı diyorsun?Uğraşmaz mı diyorsun?Zeytini olan fabrikaya götürüp sıktırır ne varda
Yapar benceYapmaz mı diyorsun?Uğraşmaz mı diyorsun?
Yapar yaparYapar bence
Ablam haber verdi ama hemen yazamadım canım. Hayırlı olsun yeni kategorimizEvlanın,Lezzetlici nin haberi var
Geçmiş olsun canım.Toparlarsan bekleriz .Senin sunumlarını da beğeniyorum gadınAblam haber verdi ama hemen yazamadım canım. Hayırlı olsun yeni kategorimiz
Ben katılamayacağım gibi duruyor. Kızım hastalanmıştı, hala tam toparlayamadık