- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
alinir tabi herkes pusuda bekliyodu bugün ahh ahhh şu kız bi birakmadi giremedim kapivermisler hemencikEn bilindikleri en güzelleri alınmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alinir tabi herkes pusuda bekliyodu bugün ahh ahhh şu kız bi birakmadi giremedim kapivermisler hemencikEn bilindikleri en güzelleri alınmış
Bende uyuyakalmısım aksilik işte Bugun alışveriş maceram vardı da ayaklarım kırıldı gezmektenalinir tabi herkes pusuda bekliyodu bugün ahh ahhh şu kız bi birakmadi giremedim kapivermisler hemencik
neler aldin okdarcık ayaklarin kirilcak kadarBende uyuyakalmısım aksilik işte Bugun alışveriş maceram vardı da ayaklarım kırıldı gezmekten
Bi babet bi sandalet 1 kg köfte 3 kilo patates 3 şişe içecek 1 tavuk saç kremi 2 paket çekirdekneler aldin okdarcık ayaklarin kirilcak kadar
bunlar icinmi kırıldı ayakların ben bi dükkanı satın almissindir diye dusündümBi babet bi sandalet 1 kg köfte 3 kilo patates 3 şişe içecek 1 tavuk saç kremi 2 paket çekirdek
5 saat yürüdüm ama bunların üstünebunlar icinmi kırıldı ayakların ben bi dükkanı satın almissindir diye dusündüm
saka makada gercekten yoruyo insani
5 saat neden5 saat yürüdüm ama bunların üstüne
Ayakkabı bulmak icin5 saat neden
helal olsun. bnimde bi tunik bulmak icin 2 gün gezmişligim var hemide arife ve bayramin 1.günü millet bayramlasirken ben magaza magaza ariyodum simdi ne akıllıymısım diyorum kendimeAyakkabı bulmak icin
Ay insan bulamayınca bulamıyo mübarek benze oyle bi ayak var ki istediğim hiç bi ayakkabıyı bulamıyorumhelal olsun. bnimde bi tunik bulmak icin 2 gün gezmişligim var hemide arife ve bayramin 1.günü millet bayramlasirken ben magaza magaza ariyodum simdi ne akıllıymısım diyorum kendime
kac merak etimAy insan bulamayınca bulamıyo mübarek benze oyle bi ayak var ki istediğim hiç bi ayakkabıyı bulamıyorum
40kac merak etim
Evet canımEmiyormu
Bir mucize olur da çıkarsam inşallah canımJenna16 canım biz buradayız
Canımm yeni kategori hayırlı olsun herkeseyasminsay çıtırım
Evvaba bi etiketi çok görmüşsün deyno inşaAllah zeytinyağın biteEvvab kategoriyi doğru tahmin etti ya la, tam falcı olacak türden
La tam geri yatıyordum ,yatmadan önce bildirimlere bakayım dedim,sen mesajıma kızgın emojisi bırakmışsın gözlerimi pörtlettinEvvaba bi etiketi çok görmüşsün deyno inşaAllah zeytinyağın bite
Benim onda sıkıntı var sürüm değişeli forum takibi bildirimi gelmiyor gelse etiket beklemem zaten.Tenceresiz kaldim anne E Evvab . Niye etiket bekliyorsunuz ki, beni etiketleyen mi oldu da geldim sanki
Konuyu takibe alınca zaten bildirim geliyor ki
Eki Görüntüle 2284196 Eki Görüntüle 2284197