- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Olmaz canım deniz ürünleri 1.si yurt dışından katılmıştı
Deniz ürünleri 1.si de geldi
Yok canım buraya konu açacaksınGüzel
Ama tarifleri bu topikde sunacağız, öğle degilmi nevrestecim
Aklimda öğle bir salata varki offfff offfff, zadece yanina yarışması gereken bir zeytin yağlı yemek düşünmeliyim
Merhaba Et yemekleri birincisiayy aslinda sonrada 1. ler yarissa ya kendi aralarinda :26:
Yok ben almayayım
Merhaba Et yemekleri birincisiayy aslinda sonrada 1. ler yarissa ya kendi aralarinda :26:
süper finalmi yapcanız
süper finalmi yapcanız
güzel ama size tek yemek olmaz, sofra donatmalısınızevet nasil buldun fikrimireklam icinde tebrik ederim akillica,guzel....
Canım imzan çok iyi olmuş ama link olmamış mı yoksa sen mi öyle ekledin
her birinden birtane yeter canım yabence benim anladigim kadari ile her ikisini birden yapmaniz gerekmiyor bir tanaesi yeterli ama siz illede yapayim 2 cesit olsun zengin dursun derseniz 2 de olur.yurtdisindan katilim icin bir sorun yok bizde yurtdisinda yasiyor olsakta KKnin kadinlariyiz.Ve nevresteninde dedigi gibi yurtdisindan katildim deniz urunlerine veee kazandiim
Yok canım buraya konu açacaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
Hadi o zaman bekliyoruz
Tamam o zaman canım yine de güzel olmuş süper fikirgüzel ama size tek yemek olmaz, sofra donatmalısınız
hımmbencede hoş oldu imza
yapamadım ya . böyle oluyo ancak
Tamam o zaman canım yine de güzel olmuş süper fikir
her birinden birtane yeter canım yave tebrik ederim:))
way annam şimdiden tirsdim
Ben yarin yada, perşembe günü hemen bir konu acarimcok tşk ederim yardımların için
teşekkürler canınm. gözüm maçta bi yandan, çok heyecanlı yaa:18:
Kurariz canim bir sofra ondan kolayimi vargüzel ama size tek yemek olmaz, sofra donatmalısınız
hımmbencede hoş oldu imza
yapamadım ya . böyle oluyo ancak
her birinden birtane yeter canım yave tebrik ederim:))
way annam şimdiden tirsdim
Ben yarin yada, perşembe günü hemen bir konu acarimcok tşk ederim yardımların için
Yok canım korkma çok zor değil sen detaylı fotolarını çekTarifi hazırlayıp konunu aç Kolay gelsin canım
Ne bileyim ya, kk üyeleri galiba oy veriyor ya, güzel yapsam bile, bana kim oy verecek
Neyse, önemli olan bunun heyecanı ve yinede cesaret etmekteşekkür ederim nevreste:))
Kurariz canim bir sofra ondan kolayimi var
tesekkur ederim
iyi geceler
tam da dediğiniz gibi tam bir macera oldu bugün mutfakta ama bitti ve gönderdim şükür onaylanmak üzere ..yarına açılır herhalde konu olarak
bahtımız şansımız açık olsun arkadaşlar...umarım beğenirisniz tariflerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?