• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Oyy anam anam belim kırıldı yahu! Şu saat oldu vallah halla mutfakdayim:5:
Nerden kalkıştım ben! Benim eşim vallah çok zekiymiş! Adam ben mutfağa girmeden, hazır bir şeyler hazırladı. .:3:
Görende çok zor bir şey yaptım sanar, ey Allahım:9:

Zorluktan ziyade yaparken fotoğraf çekmek zaman alıyor , yıka elleri resim çek , dön bir işlem daha , sonra tekrar fotoğrafla :52:

Kolay gelsin hala bitmediyse :34:

Oyy anam anam belim kırıldı yahu! Şu saat oldu vallah halla mutfakdayim:5:
Nerden kalkıştım ben! Benim eşim vallah çok zekiymiş! Adam ben mutfağa girmeden, hazır bir şeyler hazırladı. .:3:
Görende çok zor bir şey yaptım sanar, ey Allahım:9:

valla yaparken bu kadar zorlandıysan buraya yuklerken napcan bılemıorum :))))
benım asıl pc basında belim kopuyor, Allah kolaylık versın

Zorluktan ziyade yaparken fotoğraf çekmek zaman alıyor , yıka elleri resim çek , dön bir işlem daha , sonra tekrar fotoğrafla :52:

Kolay gelsin hala bitmediyse :34:
Aynen öğle bir durum yaşadım! Birde çektiğim resmi beyenmiyorum, tekrar ve tekrar denedim deli gibi:)
Şimdi bitti:) ama huremide kaçırdım yaaa:27:

konuyu nezman acacaksin :52::52::52:

Ne Şansiz biriyim ya yarim saatten fazla uğraşıyorum, Resimleri bile ekledim,
Konuyu acdim, fakat ordada hiç konu yok!
Yorgunlukdan başka yere acdim sandım, her yere bakdim, ama acdigim konu kaybolmuş:44:

Neyse dedim, tekrar deneyeyim dedim, Resimleri yüklendiğinde bir sayfa aciliyorya, daha önce eklenmiş resimlerinde var hani?,
Yüklediğim bütün resimler orda duruyor! Vallah bir şey anlamadim!
Tekrar yanlış iki konu açmayada korktum:ssz:

telefondan giriyormus,sen soru sormayip ,rahat birakirsan acacak:52::52::52:

:60::60::60: tamam soru yok :9::9:

bu arada kardelene ispiyonlicam seni :23::23::9::9:

Yorgunlukdan başka yere acdim sandım, her yere bakdim, ama acdigim konu kaybolmuş:44:

Neyse dedim, tekrar deneyeyim dedim, Resimleri yüklendiğinde bir sayfa aciliyorya, daha önce eklenmiş resimlerinde var hani?,

yöneticilere bildir konuyu 2 defa acmissan digerini silerler :34:

kolay gelsin deyip köseme cekiliyim :9::9:

gulsemmi:60::60:aglasammi :5::5:bilemedim simdi..once bir sakin olalim bakalim actiracagiz sana konuyu.sen konuyu actin ya onaylanmasi gerekiyor yani konuyu acip fotograflari yukleyip anlatimini yaptiysan ve yayinla dediysen hemen goremeyeceksin cunku onaylanmasi gerekiyor o yuzden goremiyorsundur..bir bekle bakalim :26:

:60::60::60: tamam soru yok :9::9:

bu arada kardelene ispiyonlicam seni :23::23::9::9:

yöneticilere bildir konuyu 2 defa acmissan digerini silerler :34:

kolay gelsin deyip köseme cekiliyim :9::9:
Bak kizin kafasini karistirdin defalarca acip durmus konulari:4::4:Kardelenemi ispiyonlican ,niyeki :26:Hem sen topikleri karistirdin sanirim Rabisim,burasi zeytinyaglilar yarismasi burda ispiyon sokmez:60::60::60::60:

Yağmur perisi ; benide güldürdün gece gece .

Konu aç dediysen , öyle diğer başlıklardaki gibi hemen konu açılmıyor. Önce editör onaylıyor yayınlamak için yarışmada.

Ben açtığımda saat 22:30 du , konum ertesi gün sabah 10 gibi açıldı.

Telaş yok yani , sen git bir güzrl dinlen şimdi . En geç sabaha çıkar tarifin görücüye :34:

gulsemmi:60::60:aglasammi :5::5:bilemedim simdi..once bir sakin olalim bakalim actiracagiz sana konuyu.sen konuyu actin ya onaylanmasi gerekiyor yani konuyu acip fotograflari yukleyip anlatimini yaptiysan ve yayinla dediysen hemen goremeyeceksin cunku onaylanmasi gerekiyor o yuzden goremiyorsundur..bir bekle bakalim :26:

Olmadı simdi,
Hatalarimi kendim düzeltecekdim,:ssz:
Hem bak resimlerimde yarim eklendi:9:

Acisinlar bana:5:
Bu saate kadar çarpıntim, elimden geleni yaptım:55:

Yağmur perisi ; benide güldürdün gece gece .

Konu aç dediysen , öyle diğer başlıklardaki gibi hemen konu açılmıyor. Önce editör onaylıyor yayınlamak için yarışmada.

Ben açtığımda saat 22:30 du , konum ertesi gün sabah 10 gibi açıldı.

Telaş yok yani , sen git bir güzrl dinlen şimdi . En geç sabaha çıkar tarifin görücüye :34:

Allah razi olsun:8:
Yorgunlukdan olsa gerek:27:
Resmen delirdim ya:)) hele konuyu göremeyince gözler böyle oldu:53:

Olmadı simdi,
Hatalarimi kendim düzeltecekdim,:ssz:
Hem bak resimlerimde yarim eklendi:9:

Acisinlar bana:5:
Bu saate kadar çarpıntim, elimden geleni yaptım:55:
Neyse zaten eger uygun olmayan birsekilde gorurlerse duzeltmeni soylerler ..Simdi icin rahat olsun guzelce yat uyu dinlen yoruldun eminim,cunku yemek yapmaktan ziyade fotograflamak,yuklemek,yayinlamak yoruyor ama sonrasi degiyor.Yarin ola hayrola.............
ben daha geleli yarim saat oldu ama :9::9:

karistirmadim gereken topicte ispiyonlamis bulunuyorum bile :60:

geleli yarim saat olmus ama ortaligi karistirman 2 dakika :1::1:tahmin edebiliyorum ispiyonladigin yeri ama odev vardida bizmi yapmadik:19::19:

Neyse zaten eger uygun olmayan birsekilde gorurlerse duzeltmeni soylerler ..Simdi icin rahat olsun guzelce yat uyu dinlen yoruldun eminim,cunku yemek yapmaktan ziyade fotograflamak,yuklemek,yayinlamak yoruyor ama sonrasi degiyor.Yarin ola hayrola.............

geleli yarim saat olmus ama ortaligi karistirman 2 dakika :1::1:tahmin edebiliyorum ispiyonladigin yeri ama odev vardida bizmi yapmadik:19::19:

Teşekkür ederim lisabell:)
Resim inan okadar çok çektimki ama aklima takılan,
kim dediğini hatırlamıyorum ama çeşitde yapsan zengin durabilir demişti:27:
Bu önerisini takip etmiş olsaydım, herhalde bugün hiç kalkmaya bilirdim:9:

Ya aslında önemli değil, severek yaptım,çok sevkli ama ben henüz cok taze sayılırim mutfakta ve böylele şeyleri insan bütün gün evde iken yapmaliymiş:55:
Ama ilkez kıyma yerine patates kulandim, cidden çok değişik ve kiymadanda daha hoş:8:
Eşim bu yemeyi cok severek yemez, ama buna himmmm hiimm yapti! Bundan sonra, patates kulacagim:119:

Teşekkür ederim lisabell:)
Resim inan okadar çok çektimki ama aklima takılan,
kim dediğini hatırlamıyorum ama çeşitde yapsan zengin durabilir demişti:27:
Bu önerisini takip etmiş olsaydım, herhalde bugün hiç kalkmaya bilirdim:9:

Ya aslında önemli değil, severek yaptım,çok sevkli ama ben henüz cok taze sayılırim mutfakta ve böylele şeyleri insan bütün gün evde iken yapmaliymiş:55:
Ama ilkez kıyma yerine patates kulandim, cidden çok değişik ve kiymadanda daha hoş:8:
Eşim bu yemeyi cok severek yemez, ama buna himmmm hiimm yapti! Bundan sonra, patates kulacagim:119:

evde lahmacun yapan biri olarak fazla mütevazi konuştun perimm
eminim süperdir yaptığın
ee biz ne zaman görücez açılmışmı konu ???

Back