• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
iyi geceler
tam da dediğiniz gibi tam bir macera oldu bugün mutfakta ama bitti ve gönderdim şükür onaylanmak üzere ..yarına açılır herhalde konu olarak
bahtımız şansımız açık olsun arkadaşlar...umarım beğenirisniz tariflerimi:34::34::34::16::16::16:

bitanemmm ellerine sağlık şimdidenn ohh misss olmuşşşturr eminimm:16::16::16:

iyi geceler
tam da dediğiniz gibi tam bir macera oldu bugün mutfakta ama bitti ve gönderdim şükür onaylanmak üzere ..yarına açılır herhalde konu olarak
bahtımız şansımız açık olsun arkadaşlar...umarım beğenirisniz tariflerimi:34::34::34::16::16::16:

başarılar diliyorum ikramayam..
eminim birbirinden lezzetlidir hepsi..
Ellerine sağlık:56::56::34::34:

iyi geceler

elin kolun dert görmesin ikramaya hatun, başarılar diliyorum...

iyi geceler

İkramayacım eline emeğine sağlık başarılar diliyorum..

iyi geceler

sen yaparsında güzel olmazmı hiççç ... ellerine sağlık ikramayammmm.... sonuçta sevgini katıyosun yemeklerine tadından yenmez... oh missssss.........

iyi geceler

başarılar diliyorum ikramayam eminim birbirinden leziz olmuştur sen yaparsında kötü olurmu hiç canım arkadaşım

Arkadaşlar enginar dolması şudur;

Şu ise zeytinyağlı enginar yemeğidir benim bildiğim;

Yani yarışan enginar yemeklerinin her ikisi de 'zeytinyağlı enginar yemeği'dir,dolması değil..
Yanlışsam düzeltin lütfen..

Son düzenleme:
Arkadaşlar enginar dolması şudur;

Şu ise zeytinyağlı enginar yemeğidir benim bildiğim;

Yani yarışan enginar yemeklerinin her ikisi de 'zeytinyağlı enginar yemeği'dir,dolması değil..
Yanlışsam düzeltin lütfen..

evet megcim ;) haklısın ama garniturlu yada köfteli yapılmış haline de dolma dıyen kişiler az değil...
ama dolma dedıgın ılk yukledıgın resım haklısın ;)

Oyy anam anam belim kırıldı yahu! Şu saat oldu vallah halla mutfakdayim:5:
Nerden kalkıştım ben! Benim eşim vallah çok zekiymiş! Adam ben mutfağa girmeden, hazır bir şeyler hazırladı. .:3:
Görende çok zor bir şey yaptım sanar, ey Allahım:9:

Back