Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484

Teşekkürler gülenyelken , su ürünlerinde beraber yarışmıştık yanılmıyorsam

Yine katıl , ne demişler ; maksat katılmak

Bekliyoruz merakla paylaşımını.

Başarılar şimdiden , özellikle bugünkü mutfak maceranda

eline saglik cnm,merakla bekliyorum tariflerini
bende katilmak isterdimde kiskanc koca engeline takildim maalesef

Senin eşinin kıskançlık level ı epey bir atlamış heralde , yaptığın yemeğide kimselerle paylaşamıyor baksana

Yayınlandı kaptan , merak etme kategori gereği öyle diyet bozacak şeyler değil :18:

Selamlarrr

Bende dün bir yemek ve salata yapıp azönce katıldım henüz yayınlanmadı ama umarım begenirsiniz

Maksat muhabbet, eğlenmek bence çokta eğlendim açıkçası yaparken kendimi bi tv programında gibi hissettim

Hakeden kazansın diyorumm herkese başarılarr

Son düzenleme:
eline saglik cnm,merakla bekliyorum tariflerini
bende katilmak isterdimde kiskanc koca engeline takildim maalesef

AZERİİİİNNNN senın kocandan daha kıskanclarıda varmıs kızzz
pegasuscum Allah sabırlar versın sana, kız nıye engellıo eşin, kendını gostermıonkı :))

eline sağlık 3 olduk:13:

Şimdiden 3 olduguna göre 5 kesin olur bence, daha salı bugünü saymazsak daha 5gün var çalışanlar falan belki haftasonuna bırakmıştır hoş bende çalışıorum bana bu yarışmada patlama olcak gibi geliyor zaman alcak bişiy değil çünkü zeytinyağlılar ve salatalar

Geçen yarışmalara katılmış mıydınız? onlarda ilk günden hemen doluyormuydu?:44:

Son düzenleme:

merakla bekliyorum sunumlarını,çok sevdiklerimi yapmışsınnn

Artik yaptigim yemegimi,görünen kap kacagimi kiskaniyor bilmem.
Dün bi citlatim dedim "ne yarismasi,sen yap,biz cocuklar la oylamaya sunar,senide 1.seceriz" dedi

Gördüm cnm,cok lezzetliler,onlar benim yanimda olsaydi diyet miyet kalmazdi,sen bilrsin benim dolma sevdami

5 olur kesin canım , mutluluknerdesin yüklemiş , minnaakk şuan mutfakta , hafta sonu da gelir tarif
yaptım kızlarrr bende yemegıımı
tam ıstedıgım gıbı bı sunum yapamasamda, hatta 1-2 asamayı (pıtırcık dolayısı ile) resımlemeyı unutsam da basardım tamamlamayı :)

yok tatlım hemen dolmuyordu ama hergun bı tarıf eklenıyordu yani :)
neyse ben bu gece eklerım, tembel kazen yarın öğlene dogru anca görür yayınlar herhal

Bir salata çeşidi, bir zeytinyağlı yemekse bende katila bilirim.
Ama ben yurt dışındayim, bir sorun olurmuki:26:

bence benim anladigim kadari ile her ikisini birden yapmaniz gerekmiyor bir tanaesi yeterli ama siz illede yapayim 2 cesit olsun zengin dursun derseniz 2 de olur.yurtdisindan katilim icin bir sorun yok bizde yurtdisinda yasiyor olsakta KKnin kadinlariyiz.Ve nevresteninde dedigi gibi yurtdisindan katildim deniz urunlerine veee kazandiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…