- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
Bende dün gönderdim ama henüz açılmamış , acaba gönderdim sandım da göndermedim mi
eline saglik cnm,merakla bekliyorum tariflerini
bende katilmak isterdimde kiskanc koca engeline takildim maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün gönderdim ama henüz açılmamış , acaba gönderdim sandım da göndermedim mi
En sevdiğimmmmm...
Ausencia ve DatluCadu, ellerinize sağlık. Çok iştah açıcı
görünüyor paylaşımlarınız
Ben hafta sonu zeytinyağlı enginar dolması yapmıştım
ama yarışmayı bilmiyordum. Yine katılıp sonuncu olasım
vardı aslında
ben de varım yarışmada bugün hazırlıyorumm fotoları nı çekecem her aşamanın akşama inşaallah paylaşacam naçizane zeytinyağlı ve salatamı
herkese bol şans diliyorumm... eminim enfes tarifler paylaşacak herkes ben de merakla okuyorum paylaşım oldukçaaa hepinz süpersiniz hamarat hanımlaar
Selamlarrr
Bende dün bir yemek ve salata yapıp azönce katıldım henüz yayınlanmadı ama umarım begenirsiniz
Maksat muhabbet, eğlenmek bence çokta eğlendim açıkçası yaparken kendimi bi tv programında gibi hissettim
Hakeden kazansın diyorumm herkese başarılarr
5 den az katılım olursa yarışma iptal edilecekmiş:26:
Şimdiden 3 olduguna göre 5 kesin olur bence, daha salı bugünü saymazsak daha 5gün var çalışanlar falan belki haftasonuna bırakmıştır hoş bende çalışıorum bana bu yarışmada patlama olcak gibi geliyor zaman alcak bişiy değil çünkü zeytinyağlılar ve salatalar
Geçen yarışmalara katılmış mıydınız? onlarda ilk günden hemen doluyormuydu?:44:
merakla bekliyorum sunumlarını,çok sevdiklerimi yapmışsınnn
Ne yapmış ki , okumadım ben
Artik yaptigim yemegimi,görünen kap kacagimi kiskaniyor bilmem.Teşekkürler gülenyelken , su ürünlerinde beraber yarışmıştık yanılmıyorsam
Yine katıl , ne demişler ; maksat katılmak
Bekliyoruz merakla paylaşımını.
Başarılar şimdiden , özellikle bugünkü mutfak maceranda
Senin eşinin kıskançlık level ı epey bir atlamış heralde , yaptığın yemeğide kimselerle paylaşamıyor baksana
Yayınlandı kaptan , merak etme kategori gereği öyle diyet bozacak şeyler değil :18:
Sorma tatlim ya,kariyerimle oynuyor adamAZERİİİİNNNN senın kocandan daha kıskanclarıda varmıs kızzz
pegasuscum Allah sabırlar versın sana, kız nıye engellıo eşin, kendını gostermıonkı :))
yaptım kızlarrr bende yemegıımı5 olur kesin canım , mutluluknerdesin yüklemiş , minnaakk şuan mutfakta , hafta sonu da gelir tarif
Şimdiden 3 olduguna göre 5 kesin olur bence, daha salı bugünü saymazsak daha 5gün var çalışanlar falan belki haftasonuna bırakmıştır hoş bende çalışıorum bana bu yarışmada patlama olcak gibi geliyor zaman alcak bişiy değil çünkü zeytinyağlılar ve salatalar
Geçen yarışmalara katılmış mıydınız? onlarda ilk günden hemen doluyormuydu?:44:
Bir salata çeşidi, bir zeytinyağlı yemekse bende katila bilirim.
Ama ben yurt dışındayim, bir sorun olurmuki:26:
Olmaz canım deniz ürünleri 1.si yurt dışından katılmıştı
Deniz ürünleri 1.si de geldideniz urunleri 1. si dedin duydum geldim
Bir salata çeşidi, bir zeytinyağlı yemekse bende katila bilirim.
Ama ben yurt dışındayim, bir sorun olurmuki:26: