• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
En sevdiğimmmmm...

Ausencia ve DatluCadu, ellerinize sağlık. Çok iştah açıcı
görünüyor paylaşımlarınız :56::56::56:

Ben hafta sonu zeytinyağlı enginar dolması yapmıştım
ama yarışmayı bilmiyordum. Yine katılıp sonuncu olasım
vardı aslında :9::9::9::9:

Teşekkürler gülenyelken , su ürünlerinde beraber yarışmıştık yanılmıyorsam :34:

Yine katıl , ne demişler ; maksat katılmak :24:

ben de varım yarışmada :3::3::3::3:bugün hazırlıyorumm fotoları nı çekecem her aşamanın akşama inşaallah paylaşacam naçizane zeytinyağlı ve salatamı
:34::34::34: herkese bol şans diliyorumm:16::16::16:... eminim enfes tarifler paylaşacak herkes ben de merakla okuyorum paylaşım oldukçaaa hepinz süpersiniz hamarat hanımlaar:54::54::54:

Bekliyoruz merakla paylaşımını.

Başarılar şimdiden , özellikle bugünkü mutfak maceranda :52:

eline saglik cnm,merakla bekliyorum tariflerini :56:
bende katilmak isterdimde kiskanc koca engeline takildim maalesef:9:

Senin eşinin kıskançlık level ı epey bir atlamış heralde , yaptığın yemeğide kimselerle paylaşamıyor baksana :1:

Yayınlandı kaptan , merak etme kategori gereği öyle diyet bozacak şeyler değil :18:

Selamlarrr:3:

Bende dün bir yemek ve salata yapıp azönce katıldım henüz yayınlanmadı ama umarım begenirsiniz :16:

Maksat muhabbet, eğlenmek bence:34: çokta eğlendim açıkçası yaparken kendimi bi tv programında gibi hissettim :1:

Hakeden kazansın diyorumm :1: herkese başarılarr :16:

Son düzenleme:
eline saglik cnm,merakla bekliyorum tariflerini :56:
bende katilmak isterdimde kiskanc koca engeline takildim maalesef:9:

AZERİİİİNNNN senın kocandan daha kıskanclarıda varmıs kızzz :9:
pegasuscum Allah sabırlar versın sana, kız nıye engellıo eşin, kendını gostermıonkı :))

Selamlarrr:3:

Bende dün bir yemek ve salata yapıp azönce katıldım henüz yayınlanmadı ama umarım begenirsiniz :16:

Maksat muhabbet, eğlenmek bence:34: çokta eğlendim açıkçası yaparken kendimi bi tv programında gibi hissettim :1:

Hakeden kazansın diyorumm :1: herkese başarılarr :16:

eline sağlık 3 olduk:13:

Şimdiden 3 olduguna göre 5 kesin olur bence, daha salı bugünü saymazsak daha 5gün var çalışanlar falan belki haftasonuna bırakmıştır hoş bende çalışıorum :1: bana bu yarışmada patlama olcak gibi geliyor zaman alcak bişiy değil çünkü zeytinyağlılar ve salatalar:1:

Geçen yarışmalara katılmış mıydınız? onlarda ilk günden hemen doluyormuydu?:44:

Son düzenleme:
Şimdiden 3 olduguna göre 5 kesin olur bence, daha salı bugünü saymazsak daha 5gün var çalışanlar falan belki haftasonuna bırakmıştır hoş bende çalışıorum :1: bana bu yarışmada patlama olcak gibi geliyor zaman alcak bişiy değil çünkü zeytinyağlılar ve salatalar:1:

merakla bekliyorum sunumlarını,çok sevdiklerimi yapmışsınnn:1:

Teşekkürler gülenyelken , su ürünlerinde beraber yarışmıştık yanılmıyorsam :34:

Yine katıl , ne demişler ; maksat katılmak :24:

Bekliyoruz merakla paylaşımını.

Başarılar şimdiden , özellikle bugünkü mutfak maceranda :52:

Senin eşinin kıskançlık level ı epey bir atlamış heralde , yaptığın yemeğide kimselerle paylaşamıyor baksana :1:

Yayınlandı kaptan , merak etme kategori gereği öyle diyet bozacak şeyler değil :18:
Artik yaptigim yemegimi,görünen kap kacagimi kiskaniyor bilmem.
Dün bi citlatim dedim "ne yarismasi,sen yap,biz cocuklar la oylamaya sunar,senide 1.seceriz" dedi:9:

Gördüm cnm,cok lezzetliler,onlar benim yanimda olsaydi diyet miyet kalmazdi,sen bilrsin benim dolma sevdami
:39:

5 olur kesin canım , mutluluknerdesin yüklemiş , minnaakk şuan mutfakta , hafta sonu da gelir tarif :34:
yaptım kızlarrr bende yemegıımı
tam ıstedıgım gıbı bı sunum yapamasamda, hatta 1-2 asamayı (pıtırcık dolayısı ile) resımlemeyı unutsam da basardım tamamlamayı :)

yok tatlım hemen dolmuyordu ama hergun bı tarıf eklenıyordu yani :)
neyse ben bu gece eklerım, tembel kazen yarın öğlene dogru anca görür yayınlar herhal :9:

Bir salata çeşidi, bir zeytinyağlı yemekse bende katila bilirim.
Ama ben yurt dışındayim, bir sorun olurmuki:26:

bence benim anladigim kadari ile her ikisini birden yapmaniz gerekmiyor bir tanaesi yeterli ama siz illede yapayim 2 cesit olsun zengin dursun derseniz 2 de olur.yurtdisindan katilim icin bir sorun yok bizde yurtdisinda yasiyor olsakta KKnin kadinlariyiz.Ve nevresteninde dedigi gibi yurtdisindan katildim deniz urunlerine veee kazandiim:52::52::52:

Back