Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Ama ben sana verecektim oyumu bu sefer

Zeytinyağlı sarma aldım tansaştan, keşke aşama aşama fotolasaydım, ben anca böyle katılırım

heee kesin oyledirbirisi katilsaydin oyum sana diyor birisi bitmis ankette bana oy kullaniyor bana boyle oylar geliyor nedense

Azerinn katıl tatlım ya şenlik oluyor ne güzel :)bak bende sana vericem söz :114: ama katılcan sende tamammı :))

hadi ordan beni gaza getiremezsiniz bu sefer katilmayacam en son rezilligi unutmadi daha bu bunye
accik ozleyin beni yorum da yazmayacam beni merakla bekleyin ki bi dahaki gelisimde oylari topliyayim

hadi ordan beni gaza getiremezsiniz bu sefer katilmayacam en son rezilligi unutmadi daha bu bunye
accik ozleyin beni yorum da yazmayacam beni merakla bekleyin ki bi dahaki gelisimde oylari topliyayim

Tamam talım ağanın eli tutlmazmış ne diyeyim yorum bari yazssaydın ama :26: senin yorumlarında şenlikli :))

Ama ben sana verecektim oyumu bu sefer

Zeytinyağlı sarma aldım tansaştan, keşke aşama aşama fotolasaydım, ben anca böyle katılırım
ama zordur ordan sarma almak ya

heee kesin oyledirbirisi katilsaydin oyum sana diyor birisi bitmis ankette bana oy kullaniyor bana boyle oylar geliyor nedense
kiminin oyu kiminin duası

merak etme sende herkezde 2 bölüm sonra unutur herşeyi
bakınız : ben

Katilacak olan arkadaslara simdiden basarilar dilerim...
Ben buna da katilmayi dusunuyorum iddiali olmasamda :)
Yemek paylasmayi seviyorum ben yarismaktan ziyade.. haftalik yemek topigi acayim bari haftada en az 3 yemek cikar

Katilacak olan arkadaslara simdiden basarilar dilerim...
Ben buna da katilmayi dusunuyorum iddiali olmasamda :)
Yemek paylasmayi seviyorum ben yarismaktan ziyade.. haftalik yemek topigi acayim bari haftada en az 3 yemek cikar
bende bende :) cok eglencelı oluyor yaa :)
aklımdan gecen zeytınyaglılar yapılıcak galıba neyse artık kapışiciiiizzz :))))

hani tarifler nerede hatunlar ben hiç göremedim de:26::26:

daha kımse bısey paylasmamıs kırmızıcım.. bende bugun yapcaktım ama fellik fellik gezmekten yapamadım bısey :)

tamam bekliyorum yeni yemek yapmayı öğreniyorum da faydanız cok büyük:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…