ben bu sefer yokum
Ama ben sana verecektim oyumu bu sefer
Zeytinyağlı sarma aldım tansaştan, keşke aşama aşama fotolasaydım, ben anca böyle katılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu sefer yokum
Ama ben sana verecektim oyumu bu sefer
Zeytinyağlı sarma aldım tansaştan, keşke aşama aşama fotolasaydım, ben anca böyle katılırım
Destekçinim kuzucum,elini çabuk tut bir an önceeee:))
heee kesin oyledirbirisi katilsaydin oyum sana diyor birisi bitmis ankette bana oy kullaniyor bana boyle oylar geliyor nedense
Azerinn katıl tatlım ya şenlik oluyor ne güzel :)bak bende sana vericem söz :114: ama katılcan sende tamammı :))
hadi ordan beni gaza getiremezsiniz bu sefer katilmayacam en son rezilligi unutmadi daha bu bunye
accik ozleyin beni yorum da yazmayacam beni merakla bekleyin ki bi dahaki gelisimde oylari topliyayim
Benimde bir tarifim var rahmetli dedem evet dedem çok güzel yapardı annemde harika yapar ama zaman bulamıcam sanırım hafta sonu çok işim var nitekim belki pazar günü olabilir. :26:
ama zordur ordan sarma almak yaAma ben sana verecektim oyumu bu sefer
kiminin oyu kiminin duasıheee kesin oyledirbirisi katilsaydin oyum sana diyor birisi bitmis ankette bana oy kullaniyor bana boyle oylar geliyor nedense
hadi ordan beni gaza getiremezsiniz bu sefer katilmayacam en son rezilligi unutmadi daha bu bunye
accik ozleyin beni yorum da yazmayacam beni merakla bekleyin ki bi dahaki gelisimde oylari topliyayim
heee kesin oyledirbirisi katilsaydin oyum sana diyor birisi bitmis ankette bana oy kullaniyor bana boyle oylar geliyor nedense
oooo sen tüm hafta sonu cam silecen
bende bende :) cok eglencelı oluyor yaa :)Katilacak olan arkadaslara simdiden basarilar dilerim...
Ben buna da katilmayi dusunuyorum iddiali olmasamda :)
Yemek paylasmayi seviyorum ben yarismaktan ziyade.. haftalik yemek topigi acayim bari haftada en az 3 yemek cikar
hani tarifler nerede hatunlar ben hiç göremedim de:26::26:
ben bu sefer yokum
bende bende :) cok eglencelı oluyor yaa :)
aklımdan gecen zeytınyaglılar yapılıcak galıba neyse artık kapışiciiiizzz :))))
daha kımse bısey paylasmamıs kırmızıcım.. bende bugun yapcaktım ama fellik fellik gezmekten yapamadım bısey :)