• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Ama ben sana verecektim oyumu bu sefer:ssz:

Zeytinyağlı sarma aldım tansaştan, keşke aşama aşama fotolasaydım, ben anca böyle katılırım :60:

heee kesin oyledir:ssz:birisi katilsaydin oyum sana diyor birisi bitmis ankette bana oy kullaniyor :27:bana boyle oylar geliyor nedense:27::9::9::9:

Azerinn katıl tatlım ya şenlik oluyor ne güzel :)bak bende sana vericem söz :114: ama katılcan sende tamammı :))

hadi ordan beni gaza getiremezsiniz bu sefer katilmayacam en son rezilligi unutmadi daha bu bunye:19::9:
accik ozleyin beni yorum da yazmayacam beni merakla bekleyin ki bi dahaki gelisimde oylari topliyayim:27::9::9::9:

hadi ordan beni gaza getiremezsiniz bu sefer katilmayacam en son rezilligi unutmadi daha bu bunye:19::9:
accik ozleyin beni yorum da yazmayacam beni merakla bekleyin ki bi dahaki gelisimde oylari topliyayim:27::9::9::9:

Tamam talım ağanın eli tutlmazmış ne diyeyim :9:yorum bari yazssaydın ama :26: senin yorumlarında şenlikli :))

Ama ben sana verecektim oyumu bu sefer:ssz:

Zeytinyağlı sarma aldım tansaştan, keşke aşama aşama fotolasaydım, ben anca böyle katılırım :60:
ama zordur ordan sarma almak ya:27:

heee kesin oyledir:ssz:birisi katilsaydin oyum sana diyor birisi bitmis ankette bana oy kullaniyor :27:bana boyle oylar geliyor nedense:27::9::9::9:
kiminin oyu kiminin duası:60:

merak etme sende herkezde 2 bölüm sonra unutur herşeyi:60:
bakınız : ben:27:

Katilacak olan arkadaslara simdiden basarilar dilerim...
Ben buna da katilmayi dusunuyorum iddiali olmasamda :)
Yemek paylasmayi seviyorum ben yarismaktan ziyade.. haftalik yemek topigi acayim bari haftada en az 3 yemek cikar :1:

Katilacak olan arkadaslara simdiden basarilar dilerim...
Ben buna da katilmayi dusunuyorum iddiali olmasamda :)
Yemek paylasmayi seviyorum ben yarismaktan ziyade.. haftalik yemek topigi acayim bari haftada en az 3 yemek cikar :1:
bende bende :) cok eglencelı oluyor yaa :)
aklımdan gecen zeytınyaglılar yapılıcak galıba neyse artık kapışiciiiizzz :))))

hani tarifler nerede hatunlar ben hiç göremedim de:26::26:

daha kımse bısey paylasmamıs kırmızıcım.. bende bugun yapcaktım ama fellik fellik gezmekten yapamadım bısey :)

bende bende :) cok eglencelı oluyor yaa :)
aklımdan gecen zeytınyaglılar yapılıcak galıba neyse artık kapışiciiiizzz :))))

daha kımse bısey paylasmamıs kırmızıcım.. bende bugun yapcaktım ama fellik fellik gezmekten yapamadım bısey :)

tamam bekliyorum :56::56: yeni yemek yapmayı öğreniyorum da faydanız cok büyük:26:

Back