• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
ehehehe bugün estirecektim ama bişey kafama takıldı muallakta kaldım:)
şimdi buradan sorayım,zeytinyağlılara et-kıyma girmez diye bir kural varmı?
sonra yine buralarda sert rüzgarlar esmesin diye işe koyulmadım hemen:52:

Canim,benim fikrim et yada kiyma girmez zeytinyaglilara..cunku zeytinyaglilar soguk olarak sunulur genelde ve icinde et yada kiyma olan yemek sicak servis yapilir.ve genel olarak zeytinyaglilar baslangic yemekleridir.bunlar benim sahsi fikrim bakalim diger arkadaslar ne der...:38:

Canim,benim fikrim et yada kiyma girmez zeytinyaglilara..cunku zeytinyaglilar soguk olarak sunulur genelde ve icinde et yada kiyma olan yemek sicak servis yapilir.ve genel olarak zeytinyaglilar baslangic yemekleridir.bunlar benim sahsi fikrim bakalim diger arkadaslar ne der...:38:

canımcım evet dediğine bende katılıyorum ama nette sabah beri araştırdım ette kıymada giriyor bazı tariflerde,bazılarında tamamen damak zevki etli seven koyabilir diyor yani soğuk yemek istemeyen...eşim mesela sarmayı soğuk yer ama biber dolmasını yemez,genelde kıyma ve et çok kullandığım içinde asla soğuk yenmez donuyor diye.
offf varya şunun ortasını bulmak lazım,eğer yarında sunumumu hazırlayamazsam bi daha hiç hazırlayamam,haftaya çok yoğunum:(
diğer arkadaşlarında fikirlerini bekliyelim bakalım neler dicekler.

Zeytinyagliya et kiyma girmez tabiki tatlisim :)
zeytinyaglilar bitkisel, et ve mamulu olan seyler hayvansal. Oyle de bi ayrim var... Zeytinyaglilar sogukda yenir ama etliler yenmez donar dediginiz gibi.

şekerim netteki zytinyağlı etlitarifler neden o kadar çok,insanın kafasını bulandırıyorlar heee:47:
ben en iyisi sunumumu bi daha gözden geçireyim:34:

Back