• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Kızlar,benim hediyelerim geldi..Hadi sıra sizde ;) Hepinize başarılar bol şanslar diliyorum

Woww harika her biri,Kazen yine yapmış yapacağını...:34:
İyi günlerinde huzurla mutlulukla kullan her birini canım:16:

Canim benim, ben seni rahatsız etmek istemedim, hani sende yarişmadisinya şimdi uğraşdirmayayim dedim:26:
Rüzgargulune yazdim, oda cevap vermiş:16:

Aşkolsun hayatım ne rahatsızlığı benim görevim bu:16:
Yardıma ihtiyacın olan her an yazabilirsin bana özelden,kendi alanımla ilgili olmasa dahi editör arkadaşlarıma mutlaka yönlendiririm...:34:

Son düzenleme:
İyiy günlerinde huzurla mutlulukla kullan her birini canım:16:

Aşkolsun hayatım ne rahatsızlığı benim görevim bu
Yardıma ihtiyacın olan her an yazabilirsin bana özelden,kendi alanımla ilgili olmasa dahi editör arkadaşlarıma mutlaka yönlendiririm...:34:

Tamam canim, haklısın:)
Ben zadece yarışmanın keyfini çıkarmani istedim:16:,bu yüzde rüzgar gününe baglandim:9:

Bunlari ney için kazandin canim:) iyi günlerde, Güle güle kulan:16:
Tatlı kategorisinde benim paylaştığım tarif birinci oldu..Bunlarda Kadınlar kulübünün hediyesi canım :34::kkk:
Arzumcum iyi günlerde kullan , mutfağında paralansın canım :34:

Şans dileklerin için tekrar teşekkürler
:16:
Teşekkür ederim canım :16: Bol şans :34:
İyi günlerinde huzurla mutlulukla kullan her birini canım:16:

Aşkolsun hayatım ne rahatsızlığı benim görevim bu:16:

Teşekkür ederim canım,Aminn..:16: Sanada bol şans,diğer arkadaşlarada...İyi olan,hak eden kazansın :29:

Kızlar,benim hediyelerim geldi..Hadi sıra sizde ;) Hepinize başarılar bol şanslar diliyorum
Cok guzel hediyeler gercekten,iyi gunlerde kullanman dilegi ile.....
yarismaya acaip katilasim var:27:katilsam mi hee:27:
ama benim bi sorum olacak 1 zeytinyagli 2 salatayla katila bilirmiyim:27:

Katilmalisin bencede ama elini cabuk tut surda ne kaldi...1 zeytin yagli,2 salata :53::53:sansimi arttirayim diyosun yani:1::1:

Son düzenleme:
bu gun jet hiziyla calisirsam yapa bilirim:27:
simdi temizlik yapmam gerek saat 1 e kadar bitirirsem 2 ye kadar yemegimi yaparim:30:daha aksam icin hazirlanmam gerek hava guzel olursa disari cikicaz en zor olan hazirlanma kismi zaten:27:

Yine dayanamadın mı tatlım :6:

Bu sefer eşine ne dedin :1:

kıskanmadım hiç kıskanmadım :19::19::19: :1:
canım benım gule gule kullan, mınnakın kunefesıyle yarıstık kafa kafaya gıderkene bı yola kazandım diye hatırla taaam mı,
mınnak 3. olmustu dıye hatırlama :27:

Su anda yemin ederim ellerim titriyo.daha simdi bitti:30:30dan fazla foto hepsinin url sini aldim ekledim bi de ne goreyim hepsi cok buyuk:47::47::47::47::47:yeniden hepsinin url sini almak zorunda kaldim:47::47::47:artik ellerim tutmuyo:30::30::30:

canım yaaa bı kere benım de basıma geldı. kanser olcaktım. neyse ha gayret az kalmıstır datlım ya. bben hep pc den yukluyorum bu arada. kolay oluo sankı...

Su anda yemin ederim ellerim titriyo.daha simdi bitti:30:30dan fazla foto hepsinin url sini aldim ekledim bi de ne goreyim hepsi cok buyuk:47::47::47::47::47:yeniden hepsinin url sini almak zorunda kaldim:47::47::47:artik ellerim tutmuyo:30::30::30:

Patlamalı zeytinyağlı mı pişirdin bakiim :9::9::38:
Ellerine sağlık Azerincim :29:

kıskanmadım hiç kıskanmadım :19::19::19: :1:
canım benım gule gule kullan, mınnakın kunefesıyle yarıstık kafa kafaya gıderkene bı yola kazandım diye hatırla taaam mı,
mınnak 3. olmustu dıye hatırlama :27:

canım yaaa bı kere benım de basıma geldı. kanser olcaktım. neyse ha gayret az kalmıstır datlım ya. bben hep pc den yukluyorum bu arada. kolay oluo sankı...
Hiç sorma bacim ALLAH tan heruf uyuyodu 3 saat oturdum pc başında:27:
Patlamalı zeytinyağlı mı pişirdin bakiim :9::9::38:
Ellerine sağlık Azerincim :29:

He ya bu sefer oyları patlatmayi düşünüyorum Meg im bebekim:27::9::9::9::9:

Back