• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
tam kendime oy verecektim oy butonlari gitmis:9::9::9:ay ne talihsizim:27::9::9::9::9:

:60::60::60:ay sen cok tatlisin..merak etme gelir sanirim bir karisiklik oldu olmayan arakadas icinde yarismanin adil olmasi adina duzenlenene kadar kapatilmasi mantikli..ama sen yine kendi kendine verirsn oyunu acilinca merak etme:38:

:60::60::60:ay sen cok tatlisin..merak etme gelir sanirim bir karisiklik oldu olmayan arakadas icinde yarismanin adil olmasi adina duzenlenene kadar kapatilmasi mantikli..ama sen yine kendi kendine verirsn oyunu acilinca merak etme:38:

sonra Kazen 2 secenek arasinda kalir en son ben ekledim diye benim tarifim eklenmez falan filan:27:yok ben oyumu geri cekicem galiba en azindan sansizligim milleti kapsamasin:9::9::9::9::9:

Bende olay ben kaynaklı bir hata sanıyordum :)) yani netle ilgili diye düşündüm bi an sonra baktım ki genel anlamda arıza varmış:9:

yok canim olay benle alakali:27::9:daha bu ne ki site coker birazdan Kazen ishsiz biz sitesiz kaliriz yani ben de bu sans varken bunlar mumkun:27::9::9::9::9::9:

yok canim olay benle alakali:27::9:daha bu ne ki site coker birazdan Kazen ishsiz biz sitesiz kaliriz yani ben de bu sans varken bunlar mumkun:27::9::9::9::9::9:

Ay sen çok yaşa emi azerinn :)) bu güz o kadar mutsuz ve hüzünlüydümki şurda tüm neşem geri geliyo inanın :) yüzümü güldürdün azerinncim Rabbim de seni güldürsün :16:

Ay sen çok yaşa emi azerinn :)) bu güz o kadar mutsuz ve hüzünlüydümki şurda tüm neşem geri geliyo inanın :) yüzümü güldürdün azerinncim Rabbim de seni güldürsün :16:

tesekkur ederim kuzum:16::16::16:gulmek kadar guzel bir sey var mi hepimizi guldursun insallah Rabbim:16::16:
ben kacar heruf yolda yakalanmayalim zati dun sen bi sey karistiriyosun o kk da deyip durdu:9::9::9::9::9:

Back