Kızlar,benim hediyelerim geldi..Hadi sıra sizdeHepinize başarılar bol şanslar diliyorum
Canim benim, ben seni rahatsız etmek istemedim, hani sende yarişmadisinya şimdi uğraşdirmayayim dedim:26:
Rüzgargulune yazdim, oda cevap vermiş
Woww harika her biri,Kazen yine yapmış yapacağını...
İyiy günlerinde huzurla mutlulukla kullan her birini canım
Aşkolsun hayatım ne rahatsızlığı benim görevim bu
Yardıma ihtiyacın olan her an yazabilirsin bana özelden,kendi alanımla ilgili olmasa dahi editör arkadaşlarıma mutlaka yönlendiririm...
Tatlı kategorisinde benim paylaştığım tarif birinci oldu..Bunlarda Kadınlar kulübünün hediyesi canımBunlari ney için kazandin canim:) iyi günlerde, Güle güle kulan
Teşekkür ederim canımArzumcum iyi günlerde kullan , mutfağında paralansın canım
Şans dileklerin için tekrar teşekkürler
Woww harika her biri,Kazen yine yapmış yapacağını...
İyi günlerinde huzurla mutlulukla kullan her birini canım
Aşkolsun hayatım ne rahatsızlığı benim görevim bu
Yardıma ihtiyacın olan her an yazabilirsin bana özelden,kendi alanımla ilgili olmasa dahi editör arkadaşlarıma mutlaka yönlendiririm...
yarismaya acaip katilasim varkatilsam mi hee
ama benim bi sorum olacak 1 zeytinyagli 2 salatayla katila bilirmiyim
Cok guzel hediyeler gercekten,iyi gunlerde kullanman dilegi ile.....Kızlar,benim hediyelerim geldi..Hadi sıra sizdeHepinize başarılar bol şanslar diliyorum
yarismaya acaip katilasim varkatilsam mi hee
ama benim bi sorum olacak 1 zeytinyagli 2 salatayla katila bilirmiyim
Yagmur Perisi mesaj kutun dolmus oraya bir el at istersen
bu gun jet hiziyla calisirsam yapa bilirim
simdi temizlik yapmam gerek saat 1 e kadar bitirirsem 2 ye kadar yemegimi yaparimdaha aksam icin hazirlanmam gerek hava guzel olursa disari cikicaz en zor olan hazirlanma kismi zaten
Yine dayanamadın mı tatlım
Bu sefer eşine ne dedin
Çok teşekkür ederim LisabellaCok guzel hediyeler gercekten,iyi gunlerde kullanman dilegi ile.....
Katilmalisin bencede ama elini cabuk tut surda ne kaldi...1 zeytin yagli,2 salatasansimi arttirayim diyosun yani
İyi günlerde kullan hediyelerini Arzum
kıskanmadım hiç kıskanmadımKızlar,benim hediyelerim geldi..Hadi sıra sizdeHepinize başarılar bol şanslar diliyorum
Su anda yemin ederim ellerim titriyo.daha simdi bitti30dan fazla foto hepsinin url sini aldim ekledim bi de ne goreyim hepsi cok buyuk yeniden hepsinin url sini almak zorunda kaldim artik ellerim tutmuyo
Su anda yemin ederim ellerim titriyo.daha simdi bitti30dan fazla foto hepsinin url sini aldim ekledim bi de ne goreyim hepsi cok buyuk yeniden hepsinin url sini almak zorunda kaldim artik ellerim tutmuyo
Hiç sorma bacim ALLAH tan heruf uyuyodu 3 saat oturdum pc başındakıskanmadım hiç kıskanmadım
canım benım gule gule kullan, mınnakın kunefesıyle yarıstık kafa kafaya gıderkene bı yola kazandım diye hatırla taaam mı,
mınnak 3. olmustu dıye hatırlama
canım yaaa bı kere benım de basıma geldı. kanser olcaktım. neyse ha gayret az kalmıstır datlım ya. bben hep pc den yukluyorum bu arada. kolay oluo sankı...
Patlamalı zeytinyağlı mı pişirdin bakiim
Ellerine sağlık Azerincim
Kazen gelse de acsa su konuyu zaten gec yukledim millet bi kac saat gorseydi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?