Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Kızlar,benim hediyelerim geldi..Hadi sıra sizde Hepinize başarılar bol şanslar diliyorum

Woww harika her biri,Kazen yine yapmış yapacağını...
İyi günlerinde huzurla mutlulukla kullan her birini canım

Canim benim, ben seni rahatsız etmek istemedim, hani sende yarişmadisinya şimdi uğraşdirmayayim dedim:26:
Rüzgargulune yazdim, oda cevap vermiş

Aşkolsun hayatım ne rahatsızlığı benim görevim bu
Yardıma ihtiyacın olan her an yazabilirsin bana özelden,kendi alanımla ilgili olmasa dahi editör arkadaşlarıma mutlaka yönlendiririm...

Son düzenleme:

Tamam canim, haklısın:)
Ben zadece yarışmanın keyfini çıkarmani istedim,bu yüzde rüzgar gününe baglandim

Bunlari ney için kazandin canim:) iyi günlerde, Güle güle kulan
Tatlı kategorisinde benim paylaştığım tarif birinci oldu..Bunlarda Kadınlar kulübünün hediyesi canım
Arzumcum iyi günlerde kullan , mutfağında paralansın canım

Şans dileklerin için tekrar teşekkürler
Teşekkür ederim canım Bol şans

Teşekkür ederim canım,Aminn.. Sanada bol şans,diğer arkadaşlarada...İyi olan,hak eden kazansın

Kızlar,benim hediyelerim geldi..Hadi sıra sizde Hepinize başarılar bol şanslar diliyorum
Cok guzel hediyeler gercekten,iyi gunlerde kullanman dilegi ile.....
yarismaya acaip katilasim varkatilsam mi hee
ama benim bi sorum olacak 1 zeytinyagli 2 salatayla katila bilirmiyim

Katilmalisin bencede ama elini cabuk tut surda ne kaldi...1 zeytin yagli,2 salata sansimi arttirayim diyosun yani

Son düzenleme:
bu gun jet hiziyla calisirsam yapa bilirim
simdi temizlik yapmam gerek saat 1 e kadar bitirirsem 2 ye kadar yemegimi yaparimdaha aksam icin hazirlanmam gerek hava guzel olursa disari cikicaz en zor olan hazirlanma kismi zaten

Yine dayanamadın mı tatlım

Bu sefer eşine ne dedin

kıskanmadım hiç kıskanmadım
canım benım gule gule kullan, mınnakın kunefesıyle yarıstık kafa kafaya gıderkene bı yola kazandım diye hatırla taaam mı,
mınnak 3. olmustu dıye hatırlama

Su anda yemin ederim ellerim titriyo.daha simdi bitti30dan fazla foto hepsinin url sini aldim ekledim bi de ne goreyim hepsi cok buyukyeniden hepsinin url sini almak zorunda kaldimartik ellerim tutmuyo

canım yaaa bı kere benım de basıma geldı. kanser olcaktım. neyse ha gayret az kalmıstır datlım ya. bben hep pc den yukluyorum bu arada. kolay oluo sankı...

Su anda yemin ederim ellerim titriyo.daha simdi bitti30dan fazla foto hepsinin url sini aldim ekledim bi de ne goreyim hepsi cok buyukyeniden hepsinin url sini almak zorunda kaldimartik ellerim tutmuyo

Patlamalı zeytinyağlı mı pişirdin bakiim
Ellerine sağlık Azerincim

Hiç sorma bacim ALLAH tan heruf uyuyodu 3 saat oturdum pc başında
Patlamalı zeytinyağlı mı pişirdin bakiim
Ellerine sağlık Azerincim

He ya bu sefer oyları patlatmayi düşünüyorum Meg im bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…