İnan hiç anlamadım kız one olaki kilo muuu
Ay abla valla anlamamıştım kızz 6 lı diyince
Teşekkür ederim Lokumum yiyom valla olsun beeeEllerine emegine saglik kuzum cok guzel gozukuyor ye ye et olsun
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim kuzucuğummm
Ellerin saglik canım guzel cikmisMerhaba Canısılar!
Veee yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yine karşınıZdayım...
Umarım Busefer kazanırım
Bugün sizlere Zeytinyağlı Barbunya yaptım,çaktırmayın 2 tabak yedim malum kiloda olmayıncaaayine dicekler başladı bizimki .neysem
Buyrun Tarifime...
=>MaLzEmEleR <=
Eki Görüntüle 2286735
**>**Barbunya (buzluğumdan)
**>**Soğan
**>**Yeşil Biber
**>**Domates
**>**Salça
**>**Zeytin Yağı
**>**Pul Biber
**>**Tuz
**>**Sıcak su(et suyu da olabilir)
=>YaPıLıŞı<=
Soğanı,biberi,domatesi küçük küçük doğruyoruz,
Tenceremizin içine yağımızı ve soğanımızı koyup kavuruyoruz, ardından biberimizi ve domatesimizi ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
Salçamızı,tuzumuzu,pulbiberimizide ekleyip barbunyamızı içine döküyor ve 1 dk kadar kavurup suyunu ilave ediyoruz. Tenceremizin ağzını kapatıp pişmeye bırakıyoruz....
Eki Görüntüle 2286736
Bir şarkı ile sunuma geçelim...
Zeytinyağlı yiyemem ammaaan,
basmada fistan giyemem amman
Afiyet olsun fıstıkellalarım
Eki Görüntüle 2286737 Eki Görüntüle 2286738 Eki Görüntüle 2286739 Eki Görüntüle 2286740 Eki Görüntüle 2286741 Eki Görüntüle 2286742 Eki Görüntüle 2286743 Eki Görüntüle 2286744 Eki Görüntüle 2286745 Eki Görüntüle 2286746
Teşekkür ederim balım elimden geldiğince iyi çıksın diye uğraştımEllerin saglik canım guzel cikmis
Inşallah kazanirsinTeşekkür ederim balım elimden geldiğince iyi çıksın diye uğraştım
İnşallah kuzum teşekkürlerInşallah kazanirsin
Perim harika görünüyo sunum da öyleMerhaba Canısılar!
Veee yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yine karşınıZdayım...
Umarım Busefer kazanırım
Bugün sizlere Zeytinyağlı Barbunya yaptım,çaktırmayın 2 tabak yedim malum kiloda olmayıncaaayine dicekler başladı bizimki .neysem
Buyrun Tarifime...
=>MaLzEmEleR <=
Eki Görüntüle 2286735
**>**Barbunya (buzluğumdan)
**>**Soğan
**>**Yeşil Biber
**>**Domates
**>**Salça
**>**Zeytin Yağı
**>**Pul Biber
**>**Tuz
**>**Sıcak su(et suyu da olabilir)
=>YaPıLıŞı<=
Soğanı,biberi,domatesi küçük küçük doğruyoruz,
Tenceremizin içine yağımızı ve soğanımızı koyup kavuruyoruz, ardından biberimizi ve domatesimizi ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
Salçamızı,tuzumuzu,pulbiberimizide ekleyip barbunyamızı içine döküyor ve 1 dk kadar kavurup suyunu ilave ediyoruz. Tenceremizin ağzını kapatıp pişmeye bırakıyoruz....
Eki Görüntüle 2286736
Bir şarkı ile sunuma geçelim...
Zeytinyağlı yiyemem ammaaan,
basmada fistan giyemem amman
Afiyet olsun fıstıkellalarım
Eki Görüntüle 2286737 Eki Görüntüle 2286738 Eki Görüntüle 2286739 Eki Görüntüle 2286740 Eki Görüntüle 2286741 Eki Görüntüle 2286742 Eki Görüntüle 2286743 Eki Görüntüle 2286744 Eki Görüntüle 2286745 Eki Görüntüle 2286746
Teşekkür ederim Lokumummm beğenmene sevindimPerim harika görünüyo sunum da öyle
Sen yapan da begenmem mi ben askilotamTeşekkür ederim Lokumummm beğenmene sevindim
Ağzunu buynunu yidiğiiimSen yapan da begenmem mi ben askilotam
Teşekkür ederim Lokumum canoom keşke ikram edebilsemEline emeğine sağlık canım acuk ta tadına bakaydik eyiydişimdi ellerini kirabilirim tarifini de yapmissin
bende yarışmalara katılmak istiyorum nasıl başvuracağızEllerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Kategorimiz zeytinyağlılar bana özelden aklınızdaki tarifi yazın.Eğer kimse almadıysa yaparsınız. Ben size neler yapacağınızı anlatırım.bende yarışmalara katılmak istiyorum nasıl başvuracağız