- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum fındıkellaaaamBegenmek ne kelime bayıldım lokumummm
Ellerine sağlık balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum fındıkellaaaamBegenmek ne kelime bayıldım lokumummm
Ellerine sağlık balım
Teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum fındıkellaaaam
Teşekkür ederim kuzucum büttünleştim onlarla biz ayrılamayıız ,biiiz ay ri la ma yııııızZEllerine saglik kuzukalpli tabaklar cikmis yine
Ellerine sağlık canım.Yemeğin çok iştah çekici duruyor.Başarılar diliyorum canım.Merhaba Canısılar!
Veee yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yine karşınıZdayım...
Umarım Busefer kazanırım
Bugün sizlere Zeytinyağlı Barbunya yaptım,çaktırmayın 2 tabak yedim malum kiloda olmayıncaaa yine dicekler başladı bizimki .neysem
Buyrun Tarifime...
=>MaLzEmEleR <=
Eki Görüntüle 2286735
**>**Barbunya (buzluğumdan)
**>**Soğan
**>**Yeşil Biber
**>**Domates
**>**Salça
**>**Zeytin Yağı
**>**Pul Biber
**>**Tuz
**>**Sıcak su(et suyu da olabilir)
=>YaPıLıŞı<=
Soğanı,biberi,domatesi küçük küçük doğruyoruz,
Tenceremizin içine yağımızı ve soğanımızı koyup kavuruyoruz, ardından biberimizi ve domatesimizi ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
Salçamızı,tuzumuzu,pulbiberimizide ekleyip barbunyamızı içine döküyor ve 1 dk kadar kavurup suyunu ilave ediyoruz. Tenceremizin ağzını kapatıp pişmeye bırakıyoruz....
Eki Görüntüle 2286736
Bir şarkı ile sunuma geçelim...
Zeytinyağlı yiyemem ammaaan,
basmada fistan giyemem amman
Afiyet olsun fıstıkellalarım
Eki Görüntüle 2286737 Eki Görüntüle 2286738 Eki Görüntüle 2286739 Eki Görüntüle 2286740 Eki Görüntüle 2286741 Eki Görüntüle 2286742 Eki Görüntüle 2286743 Eki Görüntüle 2286744 Eki Görüntüle 2286745 Eki Görüntüle 2286746
Ayy cok teşekkür ederim balımmmEllerine sağlık canım.Yemeğin çok iştah çekici duruyor.Başarılar diliyorum canım.
Teşekkür ederim çikolu LokumummmOoooo saçlarına gurban olduğum ne güzel şeyler yapmissin
Ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim kuzucummmmmEllerine sağlık canım yarısmada bol sans diliyorum
Çook teşekkür ederim kuzummEllerine emeğine sağlık canım benim başarılar diliyorum
Teşekkür ederim tatlımmellerine sağlık yarışmada başarılar