• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Kim aynı pastayı yaparki balım süsleme işi ya çikolatalı olacak ya meyvali yani bence ayırma olmaz
Bencede zaten fazla seçenek yok 🙄
Şekil süsleme farkı olur içerik ayni

Kızlar hakikaten pastalar olursa nasıl oluyor yaa herkez aynısını yapar meyveli yada çikolu anlamadım ben. Sunum ön planda olcak ozaman aynı tarif yapılırsa

Ya canım benim kimise etiketliyende nasil yapyorsun bu türlü öyrenenmedim bu isi
Etiketleme mi başına @ işareti koyup adını yazıyorsun kimi etiketlemek istiyorsan canim

Kızlar hakikaten pastalar olursa nasıl oluyor yaa herkez aynısını yapar meyveli yada çikolu anlamadım ben. Sunum ön planda olcak ozaman aynı tarif yapılırsa
Pasta çeşidi 30 u aşkın;)

Sunum u yaristircaz ozaman ☺

selamün aleyküm nevosum Türkiyeye gidecem orda zamanim bol olacak hergün selam verip sonrada benzetcem seni 2 hafta dinlen ve avukat topla kedine :)))))
Ahaaa canfebin bir ust versiyonu geldi yine :KK70:
Yandık desene 😅😅

Back