- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Mozaik, rulo, ince katlı, krep pasta, köstebek vs30 muuu maşallah her çeşit meyveliyse demek bencede sunum patlamalııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mozaik, rulo, ince katlı, krep pasta, köstebek vs30 muuu maşallah her çeşit meyveliyse demek bencede sunum patlamalııı
yaaaa demek öyle kara listeye aldim senide zirh araclarina bürünsen bile kurtulusun yok elimdenGeçen gün benimde aklıma geldin de nickini tam hatırlayamadım halbusi unutulacak insan değilsin
Yok ben Nevreste mi bırakmam sen gel kapisiriz yine
Yarın öğlen gibi cnmYeni katalog nezaman kizlarr.
Ya ben birini gördüm, hippo paylaşmıştı takipe aldım o ise çok fena en az 1 ay banlı olması lazımGormedim oyle diyola
Wuuuu heyecanla bekliyorum öyle iseyaaaa demek öyle kara listeye aldim senide zirh araclarina bürünsen bile kurtulusun yok elimden
O işte gurtiYa ben birini gördüm, hippo paylaşmıştı takipe aldım o işe çok fena en az 1 ay bankı olması lazım
Kaçırmamak gerek hemen etiket edin unutursamYarın öğlen gibi cnm
Tamam canımKaçırmamak gerek hemen etiket edin unutursam
FenaaaGormedim oyle diyola
Bana da atin ya ozelden bi foto merak ettimYa ben birini gördüm, hippo paylaşmıştı takipe aldım o ise çok fena en az 1 ay banlı olması lazım
yazik olacak gencligine yarin sabahciyim uyumaya gidiyorum dua etWuuuu heyecanla bekliyorum öyle ise
Napak ya 1 aylik kacirsak miFenaaa
Yaptim yaptim yapamadik haftaya yolculukTamam canım
Şanslı gunumdeyim deseneyazik olacak gencligine yarin sabahciyim uyumaya gidiyorum dua et
bu arada herkese basarilar dilerim kizlar hayirli aksamlar
Birşeyler yapmak şart belki ineterneti biter belki tatile giderNapak ya 1 aylik kacirsak mi
Benimde öyle bayramdan sonra tadilat işleri var başlarda yapmam lazımYaptim yaptim yapamadik haftaya yolculuk
Gönderdim o ise
Kolay menuyse elde olan bisiyse cuma cumartesi en gec pazartesiye kadarBenimde öyle bayramdan sonra tadilat işleri var başlarda yapmam lazım ☺
Bakalim yarın ola hayrolaKolay menuyse elde olan bisiyse cuma cumartesi en gec pazartesiye kadar