Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

anlaştık o halde, sanırım biz üçümüz olacağız başka kimse mesaj atmıyor baksanıza. hee yengem var oda burada üye işten izin alabilirse oda gelecek Aşkböcüğü adı onunla ben konuşurum eğer izin alabilirsebirlikte geliriz biz.
Arkadaşlar peki tamamda birbirimiz nasıl tanıyacağız

Sevdacım ben zaten 9.30 itibariyle akşam 5e kadar ordayım standa gelip arzu hanım derseniz buluşuruz saat sorun olmaz yani
bir resmini görseydik bari yahu. Şimdi önümüze gelen herkese Arzu hn. diye dolanmayalım ortalıkta
birde başka bir Arzu hn. buluruz saf saf takılırız beraber.

canım erginsenanında dediği gibi olacak herhalde...standa gidicez arzu hanım diye sorucaz...en basiti bu gibi geldi bana...saat 2 de o zaman anlaştıysak...

ben böyle kalabalık laylaylom gırgır şamata bir toplantı olur diye düşünüştüm umduğum gibi olmadı malesef.

bir resmini görseydik bari yahu. Şimdi önümüze gelen herkese Arzu hn. diye dolanmayalım ortalıkta
birde başka bir Arzu hn. buluruz saf saf takılırız beraber.

yok canım zemin katta olacak standımız eqer bulamazsanız güvenliqe sorun kurdele nakışı standı diye gösterir yerini Arzu Ergin adım ve soyadım kadınlar kulübü derseniz tanırım ben tesettürlüyüm bu arada sorun olacaqını sanmıyorum

Canım inşallah çoqalırız zamanla arada bir yine toplanırız kalabalık olduqumuz zamanlarda olur biraz sabır canım..

tamam o zaman yarın 2 de olivyum zemin kat kurdele nakış standına gelip arzu ergin diyoruz ve buluşuyoruz...tamammıdır...ben kesin geliyorum...hayır canım benimde başım kapalı ama sorun olmaz sonuçta giysilerimizle değil fikirlerimizle arkadaş oluyoruz değil mi....

yok canım o açıdan demedim tanımanız açısından dedim tamamdır o zaman yarın saat 2 de bekliyorum

kızlar ben çıkıcam çünkü eşim geliyor birazdan yemek hazırlamam gerek...yazdığım gibi oluyor değil mi sizde onaylarsınız...ben mutlaka geç saatlerde yine girip bakarım...mutlaka haberdar edin beni de....

uleyn bu site güncellemesi ayar ediyor beni, donup kalıyor tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.
tamam yarın 2 de zemin katta Azru ergin, la ben açığım bende söyliym bari kusur kalmasın, yengem kapalı eğer gelebilirse tabi.
neyse hadi yarın görüşürüz fırsat bulursam evden girerim yine sizde girebilirseniz konuşuruz.

Tamam canım anlaştık hadi yarın görüşürüz ama ben nete tekrar giremem haberiniz olsun saat 2 de stantta buluşuyoruz ikinizide öpüyorum hayırlı akşamlar kızlar

ayhu 2 deyince tam 2 de ayrılmayın ortalıktan işten çıkıp gelicem gecikme falan olabilir ona göre bekleyin beni.
geç kalmamaya çalışıcam ama haberiniz olsun yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…