sanırım bu buluşmayı en çok önemseyen benim, herkes çevrimdışı
Erginsena, sevdalinka ne oldu hani saat 18:00 de burada toplanıp karar verecektik.
ewet 2 olsun o zaman....ne dersiniz...
bir resmini görseydik bari yahu. Şimdi önümüze gelen herkese Arzu hn. diye dolanmayalım ortalıktaSevdacım ben zaten 9.30 itibariyle akşam 5e kadar ordayım standa gelip arzu hanım derseniz buluşuruz saat sorun olmaz yani
bir resmini görseydik bari yahu. Şimdi önümüze gelen herkese Arzu hn. diye dolanmayalım ortalıkta
birde başka bir Arzu hn. buluruz saf saf takılırız beraber.
tamam o zaman yarın 2 de olivyum zemin kat kurdele nakış standına gelip arzu ergin diyoruz ve buluşuyoruz...tamammıdır...ben kesin geliyorum...hayır canım benimde başım kapalı ama sorun olmaz sonuçta giysilerimizle değil fikirlerimizle arkadaş oluyoruz değil mi....
kızlar ben çıkıcam çünkü eşim geliyor birazdan yemek hazırlamam gerek...yazdığım gibi oluyor değil mi sizde onaylarsınız...ben mutlaka geç saatlerde yine girip bakarım...mutlaka haberdar edin beni de....
uleyn bu site güncellemesi ayar ediyor beni, donup kalıyor tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.
tamam yarın 2 de zemin katta Azru ergin, la ben açığım bende söyliym bari kusur kalmasın, yengem kapalı eğer gelebilirse tabi.
neyse hadi yarın görüşürüz fırsat bulursam evden girerim yine sizde girebilirseniz konuşuruz.
ayhu 2 deyince tam 2 de ayrılmayın ortalıktan işten çıkıp gelicem gecikme falan olabilir ona göre bekleyin beni.
geç kalmamaya çalışıcam ama haberiniz olsun yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?