Evet canım olıvıumda buluşucaz inşallah 3 diyelim buluşma saatini yer konusunda arkadaşlardan farklı fikirleri olan varsa yazsınlar öyle karar verelim birbirimizi tanıma konusunda evet haklısın nasıl tanıcaz birbirimizi yakamıza karanfilmi taksak:))))))))))))Cumartesi saat 14:00 gibi olsun kızlar, ben mesela yarım gün çalışıyorum en erken gelebileceğim saat bu.
Brde kesin olivium da mı buluşulacak, eğer öyleyse neresinde, birbirimizi nasıl tanıyacağız?
Offff HD lahmacun yemedim ama İskenderi muhteşem.Hoşgeldiniz kızlar Cumartesi 3 diyelim o zaman ben HD lahmacun salonu diye düşünmüştüm hem hesaplı biryer burger kıng yada mc donals olursa hamburger yemek zorunda kalırız alternatifimiz kalmaz ayrıca hafta sonu oturacak yer olmuyor ama yinede birlikte karar verelim önemli olan tanışmak yada daha iyi fikri olan varsa paylaşsın kızlar bakın ne dicem buluşmaya gelecek olan arkadaşlarımız cuma akşamı 6 da burda sitemizde olsun onlıne konuşalım yada özelime msn adreslerinizi yazın msnde çoklu görüşme yapalım cuma akşam 6da ya burda yada msn de onlıne görüşelim daha saqlıklı olur bu hafta cumarteside bnm doqum günüm kızlar yeni arkadaşlarımla kutlama imkanım olacaqı için heyecanlıyım ...
KK logosunun altına k.isimlerimizi yazabiliriz mesela yada A4 kağıdına kadınlar kulübü yazıp masaya koyabiliriz.Evet canım olıvıumda buluşucaz inşallah 3 diyelim buluşma saatini yer konusunda arkadaşlardan farklı fikirleri olan varsa yazsınlar öyle karar verelim birbirimizi tanıma konusunda evet haklısın nasıl tanıcaz birbirimizi yakamıza karanfilmi taksak:))))))))))))
Canım ne güldüm sormaa
Offff HD lahmacun yemedim ama İskenderi muhteşem.
Arkadaşlar benim için fark etmez nerede isterseniz orada olur ama çocuklu gelenler için mc donalds uygundur diye düşünüyorum.
KK logosunun altına k.isimlerimizi yazabiliriz mesela yada A4 kağıdına kadınlar kulübü yazıp masaya koyabiliriz.
Yada havalimanında yapıldığı gibi pankart açabiliriz
Erginsena bence sorun değil canım hd de olur ama bizden başka kimse bir şey yazmıyor,
sanırım bu buluşmada sen, sevda ve ben olacağız.
kimsenin itirazı yoksa o halde hd lahmacunda buluşalım olur mu?
peki ya masaya ne koyacağız?
Sevdacım çok geçmiş olsun canım özlettin kendini kıssselam kızlar ben giremedim pek...dişlerimle uğraşıyorum bu aralar...biraz evvel geldim...oh neler olmuş maşllah....bence de mc donald iyiydi malum çocuklar var ama o kadarda önemli değil...kimin önce geleceğini bilemiyoruz ki...
erginsenanın dedği gibi cuma akşamı saat 6 kesin kararımızı verelim...
mrb kızlar zeytinburnunda oturmuyorum ama oliviuma çok sık geliyorum
Buluşmayamı katılmak istiyorsun?
Zeytinburnunda oturman şart değil Cumartesi saat 13:00 de buluşacağız gelmek istersen bekleriz.
mrb kızlar zeytinburnunda oturmuyorum ama oliviuma çok sık geliyorum
şimdi okurken fark ettim 13:00 yazmışım evet yanlış olmuş 15:00 yazmak istemiştim.Günaydın canım 13.00 yazmışsın biz 15.00 yani gündüz 3 diye konuşmuştuk bu hafta sonu cumartesi pazar olıvıumda bizim ismek kurdele nakışı olarak satış standımız olacak 10.00 ile 17.00 arası düzenlenecek dün akşam hocamız aradı stantta bizim durmamız gerekiyormuş yani ben 5ten önce yukarıya çıkamam 5te buluşsak sizin için sorun olurmu? hem birbirimizi kolay buluruz kurdele nakışı standına gelirsiniz Arzu hanım diye sorarsanız zorluk çekmeden birbirimizi bulmuş olursunuz hem standı gezersiniz çok güzel ipek kurdeleyle işlenmiş havlular hazırladım başka şeylerde olacak sonra hep beraber yukarı çıkıp yer içer eqleniriz ne dersiniz ayy çok heyecanlandım sadece 1 gün kaldııı
Günaydın canım 13.00 yazmışsın biz 15.00 yani gündüz 3 diye konuşmuştuk bu hafta sonu cumartesi pazar olıvıumda bizim ismek kurdele nakışı olarak satış standımız olacak 10.00 ile 17.00 arası düzenlenecek dün akşam hocamız aradı stantta bizim durmamız gerekiyormuş yani ben 5ten önce yukarıya çıkamam 5te buluşsak sizin için sorun olurmu? hem birbirimizi kolay buluruz kurdele nakışı standına gelirsiniz Arzu hanım diye sorarsanız zorluk çekmeden birbirimizi bulmuş olursunuz hem standı gezersiniz çok güzel ipek kurdeleyle işlenmiş havlular hazırladım başka şeylerde olacak sonra hep beraber yukarı çıkıp yer içer eqleniriz ne dersiniz ayy çok heyecanlandım sadece 1 gün kaldııı
aynen canım öğleden sonra 1 - 2 iyi olur hadi 3 de tamam ama 5 çok geç o saatte buluşup ne zaman evlerimize dağılacağız herksin planı programı oluyor.canım bende o saate kalamam benimde eşim öğlen iş çıkışı gelip olivyumdan alacak beni...akşam başka bir planımız var...eve git hazırlan malum yetişemem...ayrıca 1 veya 2 olursa daha iyi olur...3 te olabilir fakat daha geç olmaz...yani ben kalamam daha fazla...neyse akam 6 da konuşuruz kızlar...
sanırım bu buluşmayı en çok önemseyen benim, herkes çevrimdışı
Erginsena, sevdalinka ne oldu hani saat 18:00 de burada toplanıp karar verecektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?