Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

54 sokaktayım ben.
Fıstık naptın bakalım enişte beyden izin çıktımı
zor oldu ama çıktı. Eee şimdi ne oluyor ne zaman nerede buluşuyoruz?

canım listeyi benim tutmama gerek yok aslında gelmek isteyenler kendilerini eklesin...
herkes cumartesi de hemfikir galiba...bayramdan sonraki hafta cumartesi değilmi kızlar...malum bayram sonrası cumartesi de kocalar evde...ona göre kararlaştıralım bence...

1-erginsena
2-sevdalinka79
3- edoshs
4-<¢itlémßik>
5-SeYHN
6-Gamze_Belinay

kızlar şimdilik bu kadarız galiba...gelmek isteyn arkadaşlar kendilerini eklesinler...lütfen geçiştirmeyelim...kesin gelecekler bir kez daha onaylasın...gün konusunda da tarih ve saat kararlaştıralım arkadaşlar...randevularımızı ona göre ayarlayalım...

burda
..............

sevdacım ben katılmicam malesef...
gelmeyi çok çok istiyorum , çok yakınımda hatta.. ama erginsena arkadaşımızın vermiş olduğu tepkiden dolayı gerçekten çok kırıldım ve bu buluşmaya katılmama kararı aldım..
Ben katılımın çok olması için dahada fazla duyurulsun diye konu açtım ve konuya erginsena arkadaşımızın teşvikiyle diye başlayarak bir liste yapmak amacıyla farklı bir başlık açtı bu konunun başlığı sohbet başlığı olduğu için fazLa dikkat çekmez düşüncesiyle ben buluşma diye bir başlık açtım dikkat çeker katılım fazla olur diye.. ama erginsena arkadaşımızından böyle bir tepki asla beklemiyordum'ki zaten erginsena arkadaşımızında fikriyle buluşma kararı aldık diye yazmıştım o topiktede..
Ama erginsena arkadaşımızın böylesine bir tepki vermesinden sonra ben rica ederek ilgili kişilere kaldırttırdım açtığım konumu...
Neyse sevdalinka arkadaşım beni listenizden çıkarırsanız sevinirim gelemeciğemi bildirmek ve sebebinide açıklamak için rahatsız ettim sayfanızı Tekrar kusura bakmayın....

Sevqili Gamze
Sanırım yaşın küçük bazı şeyleri tartamıyosun açtıqın topiqte bnm ismimi bana sormadan kullanmışsın bnm bilqim dışında böyle bişey yapman son derece üzücü ve yanlış daha fazla katılım olsun diye yeni bir sayfa açtım demişsin düşünsene zeytinburnunda oturan bir kişi tanışmak için önce buraya gelmeli eqer tanışmak istemiyorsa sen ne kadar z.burnunda buluşma düzenliyoruz başlıqı altında sayfa açarsan aç gelmeyen gelmez önce burada bizimle tanışması lazım görüşeceqimiz insanların kim olduqunu bilmemiz lazım tanışmak için bu topiqe gelmeyen biri dışarda buluşmak için asla bakşa bir topiqe gitmez böyle bir sayfayı hele hele bnm ismimi kullanarak açtıqın bu sayfayı bana sormadan açtıqın için son derece kırqınım en azından madem böyle bir düşüncen vardı önce burda bizimle paylaşıp düşüncelerimizi alsaydın sonuçta burası paylaşım sitesi buluşmaya gelip gelmeme konusuna gelince hani derler ya hem suçlu hem güçlü sen o konumdasın KIRILAN BENİM bnm verdiqim tepki çok normal kim olsa aynı tepkiyi verir buna raqmen tutupta bana kırıldıqını yazman güldürdü beni kıran taraf sensin kırılan taraf benim nerdeyse beni verdiqim tepkiden dolayı hatalı konuma koyacaksın ayrıca şunu yazmışsın buluşma düzenliyoruz yazısı daha fazla dikkat çeker diye düşündüqünü yazmışsın ama sen zaten bu topikte olan arkadaşlarıda kendi topiqine çekmeye çalıştın 2 defa burdan davet yolladın link vererek ordan devam edelim diye yazdıqın yazılar var senin burda demekki biz doqru anlamışız neyse tekrar bu konuda hakkında bişeyler yazılmasını istemiyorum Gamzecim şimdiye kadar yaptıqın yorumlar ve katılımlar için teşekkür ederiz..

Sevdacım günaydın canım nasılsın bayramın bitimindeki c.tesi olmaz canım bayramı ş.dışında geçirecek olan arkadaşlarımız var ogüne kadar gelemiyebilirler hem belki bayram ziyaretlerimizde hafta sonuna sarkabilir kurban bayramı olduqu için ilk 1-2 gün herkes kurbanıyla meşqul oluyor bir sonraki hafta olsun canım kasımın 27 si hem o tarihte olıvıumda bizim kurdele nakışının satış standı olucak 2 gün açık kalacak gezeriz ayrıca c.tesi çalışan arkadaşlarımızıda düşünerek bir saat belirleyelim mesela ben o hafta işe başlarsam 6 da işten çıkıcam eve gelmem 7 olur eqer akşam dışarı çıkmakta zorlanacak arkadaşlarımız varsa pazar günü toplanırız fikirlerinizi paylaşırsanız ortak bir karar alırız kızlar ..

Sevgili arkadaşlar Rabbimin izniyle bayram tatilini geçirmek üzere akşam 8 sularında safranboluya ulaşmak için yola çıkıyoruz hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CAN-I YÜREKTEN KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM RABBİME EMANETSİNİZ inş. geldiqmde görüşürüz arkadaşlar (Sevdacım ben yokken topiqle ilgilenme imkanın olursa sevinirim topiq sana emanet)

canım bence abartılacak bir şey yok...ufak bir yanlış anlaşılma sadece...ben yine de gelmeni isterim..hem tatlıya bağlanır...

hayırlı yolculukluar canım...iyi bir bayram ve iyi bir tatil geçirmen dileğiyle...

bayram sonrasında buluşma olacaktı kızlar neoldu oo ya gamzeyle noldu ben hiçbişi anlamadım:26:dedim hiç ses yok bi bakayım konuda gitmiş

Slm kızlar herkese günaydınlar inşallah hepiniz güzel bir bayram geçirmişsinizdir ben cuma gece 1.5 ta geldim dünde çatalcaya gittik akşam geç geldik sayfalar yenilenmiş arkadaşlar süpriz oldu ama sanırım yazdıqımız mesaj bölümü sıfırlanmış onun için arkadaşlar sayfamızı bulmakta zorlanabilir neyse toplanıcaz inşallah hadi bakalım Sevdacım sen nerelerdesin bayadır girmemişsin bayram yoqunluqumu yoksa?

günaydın arkadaşlar, gelir gelmez ilk işim bu konuyu açmak oldu.
Evet bayram sonrası buluşma operasyonu ne alemde?

erginsena ben yazdım fakat forum değiştiği için silindi galiba...bir bayramı da bitirdik hayırlısıyla...hoşgeldiniz kızlar....bayram sonrası buluşma listesi son hali...

1-erginsena
2-sevdalinka79
3- edoshs
4-<¢itlémßik>
5-SeYHN
6-GeceYeli

cumartesi öğleden sonra mı kesin karar verelim artık...hadi bakalım boş bırakmayalım...hemen cevp yazalım.bir an önce karar verelim...

Cumartesi saat 14:00 gibi olsun kızlar, ben mesela yarım gün çalışıyorum en erken gelebileceğim saat bu.
Brde kesin olivium da mı buluşulacak, eğer öyleyse neresinde, birbirimizi nasıl tanıyacağız?

Anlaşılan Zeytinburnu buluşması pek canlı olmayacak.

2-3 gibi olsun cumartesi günü mc donalds,burger king olsun çocukla gelicekler için rahat olur ben oğlumla gelicem büyük bi ihtimal...

Hoşgeldiniz kızlar Cumartesi 3 diyelim o zaman ben HD lahmacun salonu diye düşünmüştüm hem hesaplı biryer burger kıng yada mc donals olursa hamburger yemek zorunda kalırız alternatifimiz kalmaz ayrıca hafta sonu oturacak yer olmuyor ama yinede birlikte karar verelim önemli olan tanışmak yada daha iyi fikri olan varsa paylaşsın kızlar bakın ne dicem buluşmaya gelecek olan arkadaşlarımız cuma akşamı 6 da burda sitemizde olsun onlıne konuşalım yada özelime msn adreslerinizi yazın msnde çoklu görüşme yapalım cuma akşam 6da ya burda yada msn de onlıne görüşelim daha saqlıklı olur bu hafta cumarteside bnm doqum günüm kızlar yeni arkadaşlarımla kutlama imkanım olacaqı için heyecanlıyım ...

Bitanem önemli olan çok çok kalabalık olmamız deqil saqlıklı arkadaşlıklar kurmamız takılma canım sen sayımızın az olmasına hem ara ara buluşuruz yine zamanlada sayımız artar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…