54 sokaktayım ben.Kaç sokaktasın merak ettim komuş çıkacağız herhalde, gerçi benim pek komşum yok bu eve daha yeni taşındım 6 ay oluyor ama 1996 dan beri merkezefendide oturuyorum.
ben 9 yıl oldu buraya evlendim canım...44 sokaktayım ben...sen kaç sokaktsın...
zor oldu ama çıktı. Eee şimdi ne oluyor ne zaman nerede buluşuyoruz?Fıstık naptın bakalım enişte beyden izin çıktımı
burdacanım listeyi benim tutmama gerek yok aslında gelmek isteyenler kendilerini eklesin...
herkes cumartesi de hemfikir galiba...bayramdan sonraki hafta cumartesi değilmi kızlar...malum bayram sonrası cumartesi de kocalar evde...ona göre kararlaştıralım bence...
1-erginsena
2-sevdalinka79
3- edoshs
4-<¢itlémßik>
5-SeYHN
6-Gamze_Belinay
kızlar şimdilik bu kadarız galiba...gelmek isteyn arkadaşlar kendilerini eklesinler...lütfen geçiştirmeyelim...kesin gelecekler bir kez daha onaylasın...gün konusunda da tarih ve saat kararlaştıralım arkadaşlar...randevularımızı ona göre ayarlayalım...
sevdacım ben katılmicam malesef...
gelmeyi çok çok istiyorum , çok yakınımda hatta.. ama erginsena arkadaşımızın vermiş olduğu tepkiden dolayı gerçekten çok kırıldım ve bu buluşmaya katılmama kararı aldım..
Ben katılımın çok olması için dahada fazla duyurulsun diye konu açtım ve konuya erginsena arkadaşımızın teşvikiyle diye başlayarak bir liste yapmak amacıyla farklı bir başlık açtı bu konunun başlığı sohbet başlığı olduğu için fazLa dikkat çekmez düşüncesiyle ben buluşma diye bir başlık açtım dikkat çeker katılım fazla olur diye.. ama erginsena arkadaşımızından böyle bir tepki asla beklemiyordum'ki zaten erginsena arkadaşımızında fikriyle buluşma kararı aldık diye yazmıştım o topiktede..
Ama erginsena arkadaşımızın böylesine bir tepki vermesinden sonra ben rica ederek ilgili kişilere kaldırttırdım açtığım konumu...
Neyse sevdalinka arkadaşım beni listenizden çıkarırsanız sevinirim gelemeciğemi bildirmek ve sebebinide açıklamak için rahatsız ettim sayfanızı Tekrar kusura bakmayın....
burda
..............
canım listeyi benim tutmama gerek yok aslında gelmek isteyenler kendilerini eklesin...
herkes cumartesi de hemfikir galiba...bayramdan sonraki hafta cumartesi değilmi kızlar...malum bayram sonrası cumartesi de kocalar evde...ona göre kararlaştıralım bence...
1-erginsena
2-sevdalinka79
3- edoshs
4-<¢itlémßik>
5-SeYHN
6-Gamze_Belinay
kızlar şimdilik bu kadarız galiba...gelmek isteyn arkadaşlar kendilerini eklesinler...lütfen geçiştirmeyelim...kesin gelecekler bir kez daha onaylasın...gün konusunda da tarih ve saat kararlaştıralım arkadaşlar...randevularımızı ona göre ayarlayalım...
sevdacım ben katılmicam malesef...
gelmeyi çok çok istiyorum , çok yakınımda hatta.. ama erginsena arkadaşımızın vermiş olduğu tepkiden dolayı gerçekten çok kırıldım ve bu buluşmaya katılmama kararı aldım..
Ben katılımın çok olması için dahada fazla duyurulsun diye konu açtım ve konuya erginsena arkadaşımızın teşvikiyle diye başlayarak bir liste yapmak amacıyla farklı bir başlık açtı bu konunun başlığı sohbet başlığı olduğu için fazLa dikkat çekmez düşüncesiyle ben buluşma diye bir başlık açtım dikkat çeker katılım fazla olur diye.. ama erginsena arkadaşımızından böyle bir tepki asla beklemiyordum'ki zaten erginsena arkadaşımızında fikriyle buluşma kararı aldık diye yazmıştım o topiktede..
Ama erginsena arkadaşımızın böylesine bir tepki vermesinden sonra ben rica ederek ilgili kişilere kaldırttırdım açtığım konumu...
Neyse sevdalinka arkadaşım beni listenizden çıkarırsanız sevinirim gelemeciğemi bildirmek ve sebebinide açıklamak için rahatsız ettim sayfanızı Tekrar kusura bakmayın....
Sevgili arkadaşlar Rabbimin izniyle bayram tatilini geçirmek üzere akşam 8 sularında safranboluya ulaşmak için yola çıkıyoruz hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CAN-I YÜREKTEN KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM RABBİME EMANETSİNİZ inş. geldiqmde görüşürüz arkadaşlar (Sevdacım ben yokken topiqle ilgilenme imkanın olursa sevinirim topiq sana emanet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?