Canım buluşmamız çok güzel geçti hiç yabancılık çekmedik önce tanıştık sonra yemek yedik dertleştik sohbet çok güzeldi olıvıumun gürültüsü dışında bnm için süperdi ve arkadaşlarımı çok beqendim hepsi aklı başındalar Bakırköyden gelen olmamış aramızaşaka bir yana olıvıuma ilk önce ben gittim arkadaşları beklerken bir sürü kişi gelip geçti hdnin önünden kendi kendime ya olmadık biri gelirse uçuk kaçık diye endişelenmedim deqil açıkçası ve arkadaşların hepsi birebir görüşülecek kişiler hepsini çok sevdim her zaman görüşmek isterim evimde aqırlamak büyük keyif verir bana
nekadar güzel inşallah bidahaki sefer bende katılırım aranıza ablama bile anlattım ama kısmet değilmiş iştebidahaki buluşmada inşallah yine gileceğim istanbula
İnşallah canım Rabbimiz nasip eder bir şeyi çok istersek ve çok dua edersek olmucak bişey yoktur bir dahaki buluşmaya kadar bizde seninle buradan sohbet ederiz canım ne dersin?
tabikide canım olıvıuma yakınmısn
ben geldim cumartesi gerçekten çok güzel bir buluşmaydı çitlembikle gittim ama o kadar kafa uydurdukki dördümüzde hoş muhabbet güzel bir tanışma oldu ben çok memnun kaldım arkadaşların hepisi çok iyiler görüşmeye devam etmek isterim açıkcası teşekkürler kızlar hepiniz dostluğumuz daim olsun
olıvıumu biliyorum canım bide onun hemen yan tara kalıyo bi ayakkabıcı var mükemmel ya çizme aldım ordançok güzell birde ucuz
Slm kızlar bende z.burnu doğumluyum 18 yaşında taşıdnk büykçek meceye akrabalarım orda eşim orda çalışıyo gezmeğe geliyoz bidaha denk egelirse gelirim ama sanki hepiniz bekar gibi geldi bana ben evli ve cadı bir kızım varr
bende 24 yaşındayım cnm 2.5 yıl evliim 1.5 yaşında kızım var 5 telsizde oturuyouduk evimiz satıp buraya geldik zeytinburnunun heryerini bilirm memnun oldum tanışdığıma
bende 24 yaşındayım cnm 2.5 yıl evliim 1.5 yaşında kızım var 5 telsizde oturuyouduk evimiz satıp buraya geldik zeytinburnunun heryerini bilirm memnun oldum tanışdığıma
selamlar bende z.burnunda oturuyorum
z.burnu kültür merkezinin tam karşısındayım
daha önce haberdar olsaydık bizde katılırdık kızçemle
inş.bir dahaki sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?