• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynepmerveg'in Başarı Öyküsü 5 Kilo Verdi

ah ah sporun şart olduğunu biliyorum ama kapalı havalarda moralim de pek yoksa hareket etmek gelmiyor içimden :( bu cok yanlıs biliyorum ama...ben de 23 yaşındayım 1.65 boyundayım 61 kiloyum hedefim 55 daha doğrusu şu 60 lardan bir sıyrılabilsem..

bu arada tebrik ederim cok iyi sonuç almışsın :)

benimde göbeğim var simitlerim yani hormonlarımın düzene girmesi için jinekoloğum acil zayıfflamam gerektiğini söyledi çok uzun boylu bi bayan değilim 60 kiloyum ama kısa boylu olduğum için kilolu görünüyorum dediğiniz sporu biliyorum bu onbeş tatilde söylediklerinizi dikkate alarak uygulayacam bakalım iki haftanın sonunda ne olacak ananas demiştin canım spor hocam ananas suyu getirtmişti tadı kötü diye içemiyordum ama iş başa düştü anlaşılan içmek gerekiyor. aç karnına mı içmek iyi olur ?

Ananas'ı ilk defa duydum, benimde metabolizmam hızlı ama yavaş yavaş yapmak kesinlikle daha iyi birden yaaprsanız birden de alırsınız bence. İlk önce vücudunuz alışsın..

Back
X