- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi ironihayat
kereviz sapı koyunca çok güzel olmuoo...belki onssuz daha iyi olabilir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canımmm..o pamuk şeker neeee :mymeka:gunaydınnn kızlarrr.nasıl gıdıyor dıyet ve sporlarımız dun gece plates yaptım ama uzun zamandır yapmadıgım ıcın bacaklarım falan yerınden zor kalktıııı.sabah kahvaltı yapamadım ıse gec kalıyordum domates corbası ıctım. sımdıde bıtkı cayımı ıcıyorummm
canımmmm sonuç neeee çok merak ettım kaçla başladıgını ve nekadar surede oldugunu da yaz oldumuopuyorumnanaktangünaydın ayşe iyim bugün tartılcam tuvalete çıktıkdan sonra beklioyorummm...
ben ıcıne katmıyorum kerevız sapı;2 lahana yapragı 1 domates 1 bıber maydanoz dere otu soğan katıyorum canım günlük oluyor genelde 2 .gune kalmıyorbu lahana çorbası baya iyi gelio heralde ama içine kerviz sapıda koyuyomusunn...
tadı guzel degıl canım ben ıcıne bol lımon sıkıyorum bardaga koyuyorum bir dıkıste ıcmeye çalısıyorumbende merak ettım bak sımdı lahana corbasını.ama tadının cokta guzel olmadıgını duymustum.
21 eylülde 74.4 le başladım cnm bugün tartıldım 73üm 1 haftada...ama bugün bir şey oldu bağırsaklarıma 7 gün boyunca az da olda günde 1 kere öğle vakitlerinde çıkıodumm tuvalete ama bugünnn tıkandımm...daha yolumuz çok uzun cnm...
azcık yemıssın valla canım ..ben tek bıberıye ıcmıyorum ama karısık ıcıyorum ama aklıma geldıkce duzene sokamadımkızlar valla supersınız bende sabah domates corbası ara yesıl cay oylen domates salatalık cay kepek ekmegı ara 1 elma aksam corba kepek ekmegı sımdıde cayım demlenıyor.bıberıye cayı ıcıyormusunuz bu arada ben bı ara ıcıyordum ozellıkle karın yaglarını erıtıyormus.
yani önemli olan sık sık o çorbadan içmekk...bende bir dahaki hafta denicem cnm...
6 günde 1.4 vermişin süper valla nazar değmesin hadi maşşllah dielim...
6 günde 1.4 vermişin süper valla nazar değmesin hadi maşşllah dielim...
canım masallah valla super bır sonuc.boyle gıdersen sonucta super olucak. kızlar bu arada sabah 1 dılım kepk ekmegı tereyagı recel zeytın cay arada yesıl cay bıraz bıskuvı. oyle ton balıklı salata arada bıraz bıskuvı cay aksam corba patates yemegı 2 dılım kepek ekmegı ekmegı fazla kacırdım bu kadarcık. su ankı kılomda 56.1 55 olana kadar devam.sabah aksam ıse yuruyerek gıttım onun dısında yuruyus yapamadım. yaprak dokumu baslıcak sanırım platesıde yapamıcam.kızlar siz ne yaptınız bugunndelikafadulden
canım masallah valla super bır sonuc.boyle gıdersen sonucta super olucak. kızlar bu arada sabah 1 dılım kepk ekmegı tereyagı recel zeytın cay arada yesıl cay bıraz bıskuvı. oyle ton balıklı salata arada bıraz bıskuvı cay aksam corba patates yemegı 2 dılım kepek ekmegı ekmegı fazla kacırdım bu kadarcık. su ankı kılomda 56.1 55 olana kadar devam.sabah aksam ıse yuruyerek gıttım onun dısında yuruyus yapamadım. yaprak dokumu baslıcak sanırım platesıde yapamıcam.kızlar siz ne yaptınız bugunndelikafadulden