- Konu Sahibi zeynepmerveg
tek kelime: tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu 2 günde 5 kilo verdim 10 günde 5 kilo verdim su kadar günde şu kadar kilo verdim gibi seyleri duyuyorum ama ben bir türlü o günde o kadar kilo veremiyorum nasıl oluyo bu anlamıyorum ya :S
Arkadaşlar merhabalar öncelikle SPOR ŞART diyorum haa spor yapamam ımkanım yok veya sevmıyorum dıyorsanız elbet onunda var çaresi anlatıcağm ama önce gelelım zayıflama macerama aç kalmıyorum diyenlere ınanmayın öncelıkle öylede bir aç kalıyorsunuz ki neyse tmm tmm uzatmayalım .. Öle klasık bı dıyet lıstesı yazmıcam sıze sadece altın degerınde tüyolar verıcem Kahvaltı bilindiği gibi zeytın peynır domates salatalık v.s tabı ekmek 2 dılım muhakkak zaten ekmek yemessen olmaz kılonuz ne kadar cok sa o kadar cok yıceksınız dedı spor hocam ve mutlakaaa ama mutlakaaa su 3 lıtre gunde su ıcıceksınız.sebze yemeklerı ağırlıklı beslendım bır hafta boyunca ama hıc bır degısıklık hıssetmıyordum vucudumda ananas felakeet yağ yakıyomus dıye duydum ve yemeye basladım spordan once yıyordum hep sonunda 2. haftanın sonunda tartıldım ve tam 5 kılo vermısım hocam sasrdı acıkcsı bn bır ayda 5 kılo vermenı beklıyodum dedı aslında yağtıgım tek sey vardı piza yedım bir ısırık kısır yedım bı kasık kofte yedım bı tane yanı canım cektgı herseyı yedım ama bır lokmaaa hee gelelım spor konusuna elınıze bır lıtrelık pet sıselerı alın basen bolgenıze yada karnınıza dogru bır aşağı bir yukarı sallanın valla cok eglencelı 3x75 yapın ınanın 2 haftada sonuc bana guvenın kızlar 3 lıtre suyu unutmuyoruz tabıııııı ve gece yemek yokk en azından 6 dan sonra sadece elma ve su o kadar İşte bu kadar arkadaslar ben daha sonuc aldıkca yazacagım hep ama bır kere olsun okursanız cok sevınıcem hepınıze Sağlıklı günler
Ben yediklerime
dikkat etmeme rağmen gram bile veremiyorum.: ((
lahanayı kaynatın içinede iki,üç damla limon sıkın açkarnına için sonuca inanamıycaksınız yani birazda boğazınızı tutun ne yağlar eriyecek görürsünüz sonrada bana dua edersiniz:))
canım bunu hergun gunde 1 bardak mı ıcıyoruz. bide hergun tazemı yapmak gerekır. yoksa yapıp dolapta saklayabılırmıyız?
evt bu lahana diyetini bende merak ettim sorduğun soruların cevabını alsak iyi olacak...ne kadar tüketmek gerekir acaba?
benden herkese tavsiye beylikdüzündeki dr gidin
15 günde 5 kilo verdim allah razı olsun dr beyden cok tşkler