- 21 Eylül 2019
- 40
- 33
- 27
-
- Konu Sahibi sFeAnTeIrH
Ben tedavi goruyorum aralik ayinda ilk aşılamam negatif oldu şuan ignelere başladim 2.aşılama yapilicakAcaba koca sitede yok mu hiç Zeynep Kamilde tedavi gören ?
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.Ben tedavi goruyorum aralik ayinda ilk aşılamam negatif oldu şuan ignelere başladim 2.aşılama yapilicak
Brükseli hiç duymadım. Ama bahçeci işinde baya iyi diyorlar. Ama tabi ikisini de araştırıp karar vermen senin açından daha iyi olur.avrupa yakasındayım bende bahçeci ve brüksel arasındayım
bakalım ikisindende fiyat alacağım ..
Amin canım çok saollRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
EvetBrükseli hiç duymadım. Ama bahçeci işinde baya iyi diyorlar. Ama tabi ikisini de araştırıp karar vermen senin açından daha iyi olur.
Canım kacıncı gun emrıyosu kaç tane transfer oldun pekı kı tutmadıBrükseli hiç duymadım. Ama bahçeci işinde baya iyi diyorlar. Ama tabi ikisini de araştırıp karar vermen senin açından daha iyi olur.
Bana transfer yapılmadı henüz. Doktorum biz sana infertilite demiyoruz çünkü sen gebe kalabiliyosun. Sadece sağlıklı gebe kalamıyosun bu yüzden rahim filmi çektir sonrasında ne yapacağımıza karar verelim. Belki tüp bebeğe gerek kalmadan küçük dokunuşlarla kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi. Bu yüzden pazartesi günü rahim filmi çektirip sonrasında doktorumla görüşeceğim.Canım kacıncı gun emrıyosu kaç tane transfer oldun pekı kı tutmadı
Kacıncı gun emrıyosu kac adet transfer oldun kaç gunundesınkıArkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adette oldum aynı zamanda ama kanda negatif cikti
6. Gün embriyosu konuldu bana ama 10. Gün transferden sonra adet oldum bugün gidip kan testi verdim negatif adetimde çok gelmeye başladıKacıncı gun emrıyosu kac adet transfer oldun kaç gunundesınkı
1 tane orta kalite konulduKacıncı gun emrıyosu kac adet transfer oldun kaç gunundesınkı
Çok ıyıymış 6 gune gıtmış olması 1 tane mi pekı dondurulmusun varmı canım6. Gün embriyosu konuldu bana ama 10. Gün transferden sonra adet oldum bugün gidip kan testi verdim negatif adetimde çok gelmeye başladı
6 gun orta kalıtedemı oluyo anlamadım o nasıl1 tane orta kalite konuldu
17 tanesi çöp dedi kalitesiz olduklarını söyledilerÇok ıyıymış 6 gune gıtmış olması 1 tane mi pekı dondurulmusun varmı canım
Bende ilk defa 6. Gün duydum şaşırdım hiç dondurulmuş koymadılar iyi kalite embriyom yokmuş orta kaliteyi bulup koymuşlar6 gun orta kalıtedemı oluyo anlamadım o nasıl
Inşallah iyi olumlu olur sonucun canimBana transfer yapılmadı henüz. Doktorum biz sana infertilite demiyoruz çünkü sen gebe kalabiliyosun. Sadece sağlıklı gebe kalamıyosun bu yüzden rahim filmi çektir sonrasında ne yapacağımıza karar verelim. Belki tüp bebeğe gerek kalmadan küçük dokunuşlarla kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi. Bu yüzden pazartesi günü rahim filmi çektirip sonrasında doktorumla görüşeceğim.
Benim 17 dollenmisti ama hepsi çöp dedi sadece bir tane orta kalite koyduk neden orta kalite koydunuz dedim bana 6. Güne gelmiş embriyonuz artık kalite aramaya gerek yok denildiKaç tane toplandı kı ıyide 6 gune giden orta kalıte nasıl olcak kı çok tuhaf bende 3 yumurta toplandı dollendı 3 cu gun 1 kalıte transfer ettıler 1 tane dun
Valla çok enteresan bu durum sızın sebepsiz ınferlıteydı dımı 17 tane ya az degıl ozaman 3 cu 5 cı gun ıyı kalıte transfer et 6 nedırBenim 17 dollenmisti ama hepsi çöp dedi sadece bir tane orta kalite koyduk neden orta kalite koydunuz dedim bana 6. Güne gelmiş embriyonuz artık kalite aramaya gerek yok denildi
İnşallah hepimizin olumlu ve hayırlı sonuçları olur. Burdan haberdar edelim hep birbirimizi.Inşallah iyi olumlu olur sonucun canim