Zeynep Kamil’de Tüp Bebek Yaptıranlar ?

Canım kacıncı gun emrıyosu kaç tane transfer oldun pekı kı tutmadı
Bana transfer yapılmadı henüz. Doktorum biz sana infertilite demiyoruz çünkü sen gebe kalabiliyosun. Sadece sağlıklı gebe kalamıyosun bu yüzden rahim filmi çektir sonrasında ne yapacağımıza karar verelim. Belki tüp bebeğe gerek kalmadan küçük dokunuşlarla kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi. Bu yüzden pazartesi günü rahim filmi çektirip sonrasında doktorumla görüşeceğim.

Kaç tane toplandı kı ıyide 6 gune giden orta kalıte nasıl olcak kı çok tuhaf bende 3 yumurta toplandı dollendı 3 cu gun 1 kalıte transfer ettıler 1 tane dun

Inşallah iyi olumlu olur sonucun canim

Kaç tane toplandı kı ıyide 6 gune giden orta kalıte nasıl olcak kı çok tuhaf bende 3 yumurta toplandı dollendı 3 cu gun 1 kalıte transfer ettıler 1 tane dun
Benim 17 dollenmisti ama hepsi çöp dedi sadece bir tane orta kalite koyduk neden orta kalite koydunuz dedim bana 6. Güne gelmiş embriyonuz artık kalite aramaya gerek yok denildi

Benim 17 dollenmisti ama hepsi çöp dedi sadece bir tane orta kalite koyduk neden orta kalite koydunuz dedim bana 6. Güne gelmiş embriyonuz artık kalite aramaya gerek yok denildi
Valla çok enteresan bu durum sızın sebepsiz ınferlıteydı dımı 17 tane ya az degıl ozaman 3 cu 5 cı gun ıyı kalıte transfer et 6 nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…