Zeynep Kamil’de Tüp Bebek Yaptıranlar ?

Çok teşekkür ederim.
Benim durumum biraz farklı. 2 dış gebelik geçirdim. Önce sağ tüpümden. O tüpüm alındı . 10 ay sonra da sol tüpümden dış gebelik geçirdim. Doktorum artık tüp bebek yapmamın sağlıklı olacağını , hamile kalma ihtimalimin düştüğünü , kalsam bile tekrar dış gebelik yaşama ihtimalimin iyice arttığını söyledi.
Bende özel fiyatları çok yüksek olduğu için Zeynep Kamilde başlamak istedim. Dün gittim. Doktor iki tüpümün alınıp alınmadığını sordu. Birinin durduğunı söylediğimde devletin ödemeyeceğini söyledi. Daha doğrusu şöyle ya tüplerimin tamamen alınmış olması ya yumurta rezervimin çok düşük olması - ki senin yumurta rezervin iyi durumda dedi - ya da eşimin sperm sayısının çok düşük olması gerektiğini aksi takdirde devletin ödeme yapmayacağını söyledi. Peki benim tüpüm zarar görmemiş midir , neticede dış gebelik geçirdim , ne kadar sağlıklı olabilir ki tüpüm dedim. Çok haklısın zarar görmüş olabilir. Ama devlet ödemiyor malesef dedi.
Benden Rahim filmi , smear ve kültür testi
Eşimden sperm testi istedi.
Bunları yaptır eğer bu dediklermden biri varsa yaparız ama yoksa malesef ücretli yaptırmak zorundasın dedi 😭😭
Merhaba kızlar, bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Benim devlet hastanesinde yaptırdığım 2 aşılama, özel de yaptırdığım 1 tüp bebek tedavim var. Şuanda özel bir klinikte tüp bebek tedavisine başladık. Ayrıca emriyolardan da genetik bakılacak. Emriyolardan biyopsi alınacağı için, sağlıklı embriyo gelmesi de şansa kalacak. Sorum şuanda özel bir klinikte tedavi görüyorken, Zeynep Kamil hastanesine tüp bebek heyet raporu için başvurup, şuanda kullandığım ilaçların parasını alabilir miyim. Birde sanırım ngs işlemi de eşlerin birinde kromozomlarda sorun olduğunda onun içinde rapor alınabiliniyormuş. Onu da alabilir miyim? Nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?🙏 Fikirlerinize ihtiyacım var. Bu arada 04/02 'de 39 yaşıma girdim.